RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

 

 

 

MAPEFLOOR CPU MF de la Mapei

 

Cele mai mari avantaje pe care le are un beton poliuretanic sunt rezistenta impotriva socurilor termice, rezistenta chimica foarte mare, dar si rezistenta la impacturi mecanice puternice.
MAPEFLOOR CPU MF de la Mapei este o imbracaminte de pardoseala, din ciment-poliuretan pentru trafic mediu-greu, conceputa pentru a oferi o rezistenta excelenta la solicitari termice, abraziune, impact si atacuri chimice.
MAPEFLOOR CPU MF este indicata pentru suprafete de beton sau cimentoase, chiar usor umede. Este solutia potrivita pentru pardoseli supuse sarcinilor medii-mari si/sau traficului de motostivuitor, solicitarilor chimice si mecanice ridicate, impacturilor, in zone de prelucrare uscate sau cu umiditate redusa. De exemplu, poate fi folosita in industria alimentara, fabrici farmaceutice si chimice, camere frigorifice, etc.


MAPEFLOOR CPU MF este un strat de acoperire cu grosime medie-mare. In functie de conditiile in care se aplica, s-ar pute

a ca aspectul suprafetei sa nu fie perfect uniform, de ex. rugozitatea ar putea fi usor diferita in unele zone, urme de aplicare pot fi vizibile, planeitatea este aproape aceeasi cu cea a suprafetei de baza din beton, etc.
Daca aceste aspecte nu afecteaza performantele si proprietatile tehnice, stratul de acoperire trebuie acceptat. Rezultatul estetic final poate fi influentat de conditiile ambiante, de experienta montatorilor, de poluarea ambianta, conditii meteo, starea suprafetei pardoselii, planeitate, etc.


Toate straturile de acoperire din rasina necesita intretinere corespunzatoare. Operatiile de curatare trebuie efectuate cu detergenti si ustensile de curatare corespunzatoare, pentru a inlatura toata murdaria si poluantii de pe suprafata pardoselii. Scurgerile de substante chimice agresive trebuie indepartate prompt. Deteriorarile mecanice trebuie reparate pentru a evita patrunderea lichidelor in substrat.
Inspectiile de intretinere ar trebui efectuate frecvent in functie de tipul de utilizare si expuneri.

 

 

 

Puteti vizualiza mai jos un video explicativ al aplicarii betonului poliuretanic intr-un spatiu din industria alimentara, respectiv abator.

 

 

 

 

Folosite corect, pardoseli precum MAPEFLOOR CPU MF (beton poliuretanic) au o durata de viata indelungata, chiar si in cazul in care sunt utilizate in medii industriale si de procesare foarte agresive.

 

 Solicita oferta!


 

Lichidare de stocuri