RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

                          

 

CONCURS INCHEIAT

11 -21 martie 2013

 

Pe 23 martie, stingem lumina impreuna!


Iti amintesti de Captain Planet, personajul care ne indemna mereu sa fim responsabili fata de mediul inconjurator?
Ei bine, vrem sa aflam si parerea ta referitoare la modalitatile de salvare a Planetei. Deci, te invitam la concurs, cu ocazia evenimentului “Ora Pamantului”, din 23 martie.


MECANISM:

Ai doua modalitati prin care te poti scrie in concurs:


1. Daca ai un blog, scrie intr-un articol cum crezi tu ca Planeta noastra poate fi salvata. In postare, fa o trimitere catre pagina noastra, in care promovam concursul, pentru a le aduce la cunostinta si cititorilor tai despre evenimentul din 23 martie (trimite-ne link-ul cu postarea pe adresa office@indfloor.ro, iar noi vom avea grija sa facem trimiteri catre toate articolele realizate de catre participantii bloggeri).

 

2. Daca nu detii un blog, atunci trimite-ne articolul tau pe adresa office@indfloor.ro.

 

Data limita de inscriere in concurs: 21 martie, ora 12.00.


Ponturi pentru un articol reusit:
- Nu te rezuma la doar cateva cuvinte (exprima-ti opinia in minim 150 cuvinte). Ne dorim sa citim cat mai mult despre viziunea ta de Captain Planet :)
- Spune-ne ce anume te nemultumeste vizavi de mediul inconjurator (poluare, incalzire globala, risipa de apa si energie, colectare selectiva, etc);

- Scrie despre cum crezi ca romanii ar putea sa se implice mai mult in actiuni gen Earth Hour
Cele mai interesante 5 articole vor fi premiate cu cate un tricou, inscriptionat cu un mesaj legat de evenimentul Earth Hour, la care se adauga un stick de memorie de 4 G.

Vezi premiile

 

Nu uita, pe 23 martie stingem lumina!

 

 

Postarile participantilor la concurs:

1. Pishky

Mesajul lui Pishky - "Interesanta ideea voastra cu concursul pentru Earth Hour :). Sper sa fie multi participanti pentru ca se merita promovarea acestei actiuni cat si a voastra pentru concurs :)"

 

2. Robert

 

3. Cristian

Mesajul lui Cristian - "In primul rand as dori sa va multumesc ca sprijiniti actiuni ecologice de genul Earth Our si consider ca sunteti un exemplu de urmat de toate companiile existente pe piata romaneasca, de aceea am considerat ca participarea mea la concurs va fi binevenita."

 

4. Alina Capatana

 

5. Ileana Godja

 

6. Cristina Dragomir

 

7. Andrei Albu

 

8. Florentin Deac

 

9. Gelu Dragos

 

 

Concursul nostru s-a incheiat.

Le multumim tuturor celor care aleg sa se alature actiunii "Ora Pamantului" si mai ales celor care s-au inscris in concursul nostru redactand articole interesante si promovand in acelasi timp evenimentul din 23 martie.

 

Iata si lista castigatorilor, in ordine aleatorie:

Pishky

Robert

Cristian

Florentin Deac

Gelu Dragos

 

Felicitari atat castigatorilor, cat si celorlalti participanti care au dat dovada de responsabilitate ecologica!

 


 

Lichidare de stocuri