RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

Indfloor Group monteaza covor PVC in cadrul Spitalului Judetean Baia Mare

 

Indfloor Group va acoperi cu covor PVC alti 4.000 mp in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare.
Lucrarea reprezinta o continuare a activitatilor de pardosire realizate in cadrul aceleiasi institutii, in urma cu 5 ani de zile. In 2008, echipa de montaj a companiei a acoperit cu covor PVC aproximativ 700 mp in cadrul blocului operator al Spitalului Judetean Baia Mare.
Pentru proiectul ce se va derula in urmatoarele doua luni, pardosirea cu covor PVC vizeaza holurile unitatii spitalicesti, dar si saloanele din aripa N a cladirii. Materialele alese de catre antreprenor (in culorile rosu si verde) sunt covor PVC Tarkett modelul Standard Plus (2 mm), iar pentru camerele in care vor fi amplasate aparaturi medicale, specialistii Indfloor Group au recomandat covor PVC Tarkett, modelul IQ Granit SD (2mm).
Dupa finalizarea lucrarii se vor putea regasi pe site fotografii din timpul instalarii covorului PVC in unitatea spitaliceasca.

 

Inapoi la Noutati

 

 

Lichidare de stocuri