RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

Dale pvc (LVT) – pardoseala rezistenta si aspectuoasa

 

Tehnologia in domeniul pardoselilor se dezvolta rapid. Astfel, beneficiarii au la alegere o gama extrem de variata de tipuri de pardoseli. In privinta suprafetelor considerate “calde”, covorul pvc este o optiune demna de luat in calcul, daca ne gandim la avantajele pe care le ofera.


Covorul pvc in dale (LVT – Luxury Vinyl Tiles) are un aspect deosebit. El imita foarte bine lemnul sau piatra. Am putea spune ca dalele de covor pvc imbina caldura lemnului cu durabilitatea pietrei. Desigur, este doar o comparatie, relevanta insa daca tinem cont de designul si proprietatile pe care le prezinta covorul pvc in dale.

 

Avantaje:
LVT-urile rezista foarte bine in timp si se intretin usor. Este unul dintre motivele pentru care beneficiarii salilor de evenimente opteaza pentru dale pvc, in special pentru amenajarea ringului de dans.
Desigur, acest tip de pardoseala mai poate fi instalat in spatii comerciale sau rezidentiale, hoteluri, sali de evenimente, restaurante, birouri, etc.
Dintre avantajele principale ale dalelor PVC amintim:
- Rezistenta la apa (impermeabilitate)
- Nu intretin arderea (clasa B)
- Sunt rezistente la zgarieturi
- Ofera un design deosebit
- Pot fi aplicate pe un sistem de incalzire in pardoseala, etc.

 


De obicei, covorul pvc in dale este eterogen, adica dispune de un strat superior care serveste drept scut impotriva zgarieturilor sau a altor actiunii asupra pardoselii. Dupa un timp, suprafata covorului pvc poate fi acoperita de un nou strat de poliuretan (un nou strat de uzura), actiune de reconditionare care ii va reda proprietatile initiale.
Indfloor Group comercializeaza si monteaza covor pvc in dale (LVT) de la Tarkett, oferind clientilor gama ID Inspiration, atat pentru spatii cu un trafic moderat, cat si pentru cele cu un trafic intens (clasa 43 industrial).

 

Vezi exemple de proiecte realizate cu covor pvc in dale LVT

 

 

            

 

Vezi catalogul ID Inspiration Tarkett

 

 

 Cere o oferta chiar acum!

 


 Inapoi la Noutati

Lichidare de stocuri