RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

 Dale din cauciuc pentru sali de sport

 


Printre cele mai frecvente intrebari pe care le primim din partea clientilor se numara si cele legate de timpul de executie. Eficientizarea timpului de lucru ne priveste in mod direct, mai ales ca numarul solicitarilor in vederea amenajarii de pardoseli este tot mai mare. Pentru proiectele de pardoseli sportive indoor exista o solutie convenabila pentru beneficiari. Dalele de cauciuc pentru amenajarea salilor de sport, fitness, aerobic, reprezinta o alternativa excelenta.

 

 

 

 

Dale tip puzzle – o pardoseala cu o rezistenta deosebita

Dalele de cauciuc au forma unui puzzle, astfel ca instalarea se efectueaza fara mai eforturi si nu necesita neaparat prezenta unei firme specializate. Desigur, un factor important este stratul suport peste care se instaleaza acest tip de pardoseala. Este necesar ca planeitatea sa fie asigurata (se poate monta peste sapa de egalizare, gresie, marmura, etc.).


Mai exista o serie de proprietati care satisfac aproape in totalitate cerintele salilor de fitness/forta. Iata cateva dintre acestea:
- au o buna elasticitate si au grosimi care permit socuri puternice
- nu se rup si nu se sfarama
- au o rezistenta deosebita sub actiunea echipamentelor fitness
- suporta un trafic intens
- izoleaza fonic
- odata instalate, sansele ca ele sa isi schimbe pozitia sunt minime
- se pot instala si reinstala in mod repetat
- rezista foarte bine in timp
- sunt usor de intretinut
- nu sunt toxice
- nu intretin arderea

 

Vezi proiect de amenajare cu dale din cauciuc tip puzzle

 

Dalele tip puzzle din cauciuc pot fi fabricate din granule de cauciuc reciclat (SBR) si/sau din granule EPDM. Cele mai accesibile la pret sunt dalele de culoare gri/negru, insa ele sunt disponibile si in variante cu insertii de granule colorate. Dalele puzzle pe care Indfloor Group vi le propune au dimensiuni de 500x500 mm sau 1000x1000 mm. Grosimea poate sa difere, de la 10 mm pana la 60 mm, in functie de cerintele spatiului in care vin instalate.
Asadar, dalele din cauciuc sunt o solutie foarte buna pentru amenajarea pardoselilor salilor de sport, dar se comporta la fel de bine si in spatiile de joaca pentru copii, sau alte spatii outdoor.

 

Cere o oferta chiar acum!

 

 

 

 Inapoi la NOUTATI

 

 

Lichidare de stocuri