RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

Echipamente pentru locuri de joaca


Un loc de joaca pentru copiii se doreste a fi unul vesel, colorat, iar copiii sa se poata desfasura in conditii de siguranta. De aceea, procesul de amenajare a unui loc de joaca este unul complex, ce poate fi parcurs in stransa colaborare cu specialistii din domeniu, care pot oferi cele mai bune solutii in functie de spatiul ales.

 

Alegerea echipamentelor de joaca
Pentru alegerea echipamentelor este necesara parcurgerea catorva pasi in acest proces, care pot fi atinsi prin raspunsul la cateva intrebari cheie:


- Care este grupa de varsta vizata?
- Este un loc de joaca care permite desfasurarea activitatii unui numar mare de copii?
- Doresc un ansamblu de joaca sau ma rezum la echipamente singulare, de sine statatoare? (gen leagane, balansoare)
- Am nevoie si de alte accesorii precum banci, cosuri de gunoi, mese, etc.?


Acest chestionar este unul de orientare si este adaptat fiecarui proiect in parte.

 

 

 

TIPURI DE ECHIPAMENTE
Indfloor Group ofera urmatoarele tipuri de echipamente pentru locuri de joaca:


- Echipamente multifunctionale
Echipamentele multifunctionale sunt modulare si pot fi adaptate tinandu-se cont de specificul zonei de joaca. Tipul Multiplay ofera o gama variata de activitati, printre care: cataratori, pasarele, tobogane, etc.

Vezi exemple de echipamente multifunctionale

 


- Echipamente in miscare
Echipamentele in miscare sunt populare intr-un loc de joaca si sunt disponibile intr-o varietate larga, pentru multiple categorii de varsta: balansoare, carusele, echipamente de joaca pe cablu, etc.

Vezi exemple de echipamente in miscare

 


- Echipamente clasice
Echipamentele clasice se regasesc adesea in locuri de joaca si fac referire la casute de joaca, tobogane sau leagane (lemn/metal), jocuri cu sfori, de catarare si echilibru, etc.

Vezi exemple de echipamente clasice


- Echipamente tematice
Aceste echipamente sunt destinate copiilor cu varsta intre 2-8 ani. Si aici exista o gama variata de modele: trenulete, mini parc de aventuri, castele in miniatura, corabii, etc. Ele au un design aparte cu tematici diverse: oras, aventura, medieval,metropola, etc.

Vezi exemple de echipamente tematice pentru locuri de joaca


- Activitati educative si senzoriale
Acest tip de echipamente ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile motorii si in acelasi timp le va spori concentrarea. Aici amintim panourile prin care pot invata sa numere, sa recunoasca culori sau forme geometrice, echipamente destinate jocului in nisip, etc.

Vezi exemple de echipamente pentru activitati educative si senzoriale

 

 

Acestea sunt doar cateva dintre tipurile de echipamente pe care Indfloor Group le pune la dispozitie clientilor sai. Gama completa cuprinde sute de modele, printre care se regasesc si piese de mobilier urban sau echipamente de sport si fitness.

 

Alegerea pardoselilor pentru locuri de joaca dar si a echipamentelor specifice este deosebit de importanta. Prin joaca, copiii isi dezvolta abilitatile psihologice, increderea in sine, imaginatia si ii ajuta sa interactioneze mai usor cu ceilalti. De aceea, locul de joaca pentru copii reprezinta un proiect care necesita o atentie sporita si trebuie amenajat in asa fel incat sa raspunda nevoilor celor mici.

 

 

Cere mai multe detalii chiar acum!

 

 

Lichidare de stocuri