RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

ECHIPAMENTE PROFESIONALE

 

In conditiile in care domeniul pardoselilor a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare ampla, iar concurenta devine tot mai acerba, conducerea companiei Indfloor Group a decis sa isi imbunatateasca serviciile, prin achizitionarea de echipamente performante. Astfel, Indfloor Group se detaseaza de restul companiilor din domeniul pardoselilor, oferind in prezent servicii de cea mai buna calitate, datorita dotarii complexe de echipamente care asigura garantia calitatii lucrarilor executate.

Domeniul pardoselilor sportive reprezinta un punct forte pentru Indfloor Group, astfel ca, in anul 2011, au fost achizitionate utilaje de ultima generatie, marca SMG, destinate terenurilor sportive.

SMG reprezinta o companie germana care, inca din anul 1975, se dedica inovatiei si dezvoltarii utilajelor moderne in vederea amenajarii de suprafete sintetice sportive. De peste 35 de ani, SMG dispune de competente recunoscute si de o vasta experienta in domeniu, care certifica performanta utilajelor pe care le produce si comercializeaza.

Beneficiind de o astfel de dotare performanta, echipa Indfloor Group poate realiza in cele mai bune conditii:
- pardoseli poliuretanice turnate pentru terenuri de tenis, volei, handbal, baschet si volei
- gazon sintetic pentru sporturi precum fotbal, rugby, hockey pe iarba, baseball, volei, tenis.
 

Folosindu-se de utilajele de ultima generatie, echipa Indfloor Group a realizat numeroase lucrari de pardosire, acoperind astfel suprafete de zeci de mii de metri patrati. In portofoliul companiei se regasesc lucrari de amploare in locatii precum Timisoara, in cadrul Universitatii Politehnice, Targu Mures - baza de agrement Weekend sau Snagov, la Complexul Sportiv National Baza Noua.

Indfloor Group sustine performanta sportiva, astfel ca ofera preturi de importator pentru toate produsele pe care le comercializeaza.
 


 

 

 


 

Lichidare de stocuri