RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

Mocheta broadloom - mocheta in rola

 

 

Mocheta broadloom este o mocheta in rola, fabricata cu ajutorul unor utilaje speciale. Producatorii de mocheta mentioneaza acest procedeu pentru a indica constructorilor/beneficiarilor faptul ca acest tip de pardoseala poate fi instalat fara a fi nevoie de imbinarile dese ale materialului.
O mocheta broadloom este dedicata amenajarii spatiilor largi, precum cele din hoteluri, resturante, birouri, etc. De cele mai multe ori mocheta profesionala este instalatata din perete in perete, aspectul final fiind unul uniform, cu imbinari aproape imposibil de remarcat. Cu toate acestea, o mocheta broadloom poate fi instalata si in spatii mai mici (holuri, de exemplu), in acest caz fiind nevoie de cut service si daca este nevoie, de festonarea produsului.


Productia mochetei broadloom este asistata de calculator, care poate da produsului proprietati diferite. De exemplu, dimensiunile pot fi ajustate, la fel ca si inaltimea firului mochetei care poate fi taiat sau buclat, iar culorile pot fi usor alese.
In procesul de fabricare, mochetei broadloom i se pot aplica diferite tratamente, precum cel de ignifugare. De asemenea, stratul suport pe care este tesuta mocheta poate diferi in texturi si grosimi, (ex. cauciuc, pasla) astfel ca mocheta profesionala poate deveni una deosebit de rezistenta. Aceasta va putea fi instalata cu succes in spatii cu trafic intens: hoteluri, restaurante, birouri, etc.


Indfloor Group comercializeaza mocheta broadloom (in rola) de la Balta Group.


Vezi galerie foto

 

Lichidare de stocuri