RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

Mocheta in dale pentru birouri din colectia Alpha


Majoritatea spatiilor de birouri sunt amenajate cu mocheta. Aspectul placut, confortul si proprietatile izolatoare ale acestui tip de pardoseala, sunt principalele motive pentru care beneficiarii aleg mocheta.
Mai mult decat atat, in acest moment exista pe piata o gama extrem de variata de culori si combinatii de elemente grafice, care transforma mocheta intr-o pardoseala unica. Posibilitatile nenumarate de combinatii cromatice pot deveni provocarea arhitectilor, care pot transforma un spatiu de birou intr-un loc cu un aspect original.

 

 

Despre timpul de instalare si costuri
Momentul alegerii tipului de pardoseala potrivit implica doua importante aspecte: timpul si banii. Mocheta in dale presupune un timp relativ scurt de instalare datorita disponibilitatii sale in dale (de obicei 50 cm x 50 cm). De retinut faptul ca, in cazul deteriorarii, dalele de mocheta pot fi foarte usor inlocuite cu altele. Acest aspect poate face departajarea intre mocheta la rola si cea in dale. Inlocuirea unei mochete la rola presupune mutarea mobilierului si intreruperea activitatii. In cazul dalelor de mocheta situatia este mult mai simpla.
Cat despre costuri, mocheta in dale se gaseste la preturi accesibile, chiar si in cazul modelelor fabricate special pentru spatiile cu trafic intens.

 

 

Mocheta Alpha de la Modulyss
Colectia Alpha de la Modulyss (ramura de productie a Balta Group) face referire la o mocheta profesionala cu fir buclat din poliamida, cu o clasa de trafic 33 (rezistenta) si foarte bune proprietati de ignifugare (clasa Bfl-s1). Mocheta Alpha este disponibila in 14 culori clasice, insa combinate, ele pot crea un spatiu cu personalitate.
Alpha poarta codul 00, deci este prima dintre cele 53 de colectii de mocheta in dale Modulyss. Preturile pentru acest tip de mocheta sunt cele corecte, raportat la calitatea pe care o are.

 

 

 

 

IMPORTANT!

Codurile 942 si 823 si din mocheta Alpha sunt disponibile cu LIVRARE IMEDIATA!

 

 

Solicita o oferta!

 

 

 Inapoi la Noutati
 

Lichidare de stocuri