RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

Mana curenta si alte sisteme de protectii pentru spitale

Indfloor Group propune sisteme de protectii pentru spitale, printre care se numara mana curenta si protectii pentru pereti. Din anul 2017 echipa noastra comercializeaza si monteaza produsele Inpro - producator de renume mondial. Va invitam sa cititi despre mana curenta, protectii pentru pereti, dar si alte echipamente destinate protejarii interioarelor unitatilor medicale.

Citeste articol

 

Scris de Indfloor Group; marti- 20 martie - 2018 - 13:06

 

 

 

 

Indfloor Group sustine proiectul Muzeului Judetean de Istorie si Arheologie Maramures

In perioada 17-30 iulie 2017 va avea loc prima etapa a cercetarilor arheologice prevazute pentru anul 2017 in cadrul proiectului “O arheologie a muntilor din Maramures” coordonat de Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Maramures din Baia Mare si Institutul de Arheologie „Vasile Parvan” al Academiei Romane din Bucuresti. Indfloor Group se alatura acestui demers

Vezi detalii despre proiect


Scris de Indfloor Group; luni- 17 iulie - 2017 - 12:58

 

 

 

 

Indfloor Group se alatura unui proiect "la inaltime" - Kilimanjaro

In luna iunie 2017, pacientii care au suferit un transplant pulmonar vor porni in aventura vietii lor. Alaturi de medici cu experienta, ei vor escalada muntele Kilimanjaro din Tanzania. Printre ei se afla medicul Andrei Lesan, asistent universitar la catedra de Pneumologie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” si medic specialist pneumolog la Spitalul Clinic de pneumologie “Leon Daniello” Cluj-Napoca. Pacientul sau, Dan Pascal, a primit o noua sansa la viata datorita transplantului pulmonar suferit, in anul 2012. Aceasta experienta urmareste evolutia pacientilor, din punct de vedere medical,  la altitudini mari. Indfloor Group sprijina acest demers indraznet.

Citeste mai multe

 

Scris de Indfloor Group; luni- 22 mai - 2017 - 12:21

 

 

 

Covor pvc in dale (LVT) de la Tarkett

Indfloor Group va pune la dispozitie covor pvc in dale de la Tarkett (LVT), o solutie de amenajare a spatiilor comerciale/industriale/rezidentiale. ID Inspiration de la Tarkett reprezinta o gama apreciata pentru designul aparte si proprietatile pe care le prezinta.

Citeste mai multe


Scris de Indfloor Group; miercuri- 10 aprilie- 2017 - 12:21

 

 

 

Indfloor Group introduce noi produse in portofoliu - protectii pereti si mana curenta, de la Inpro!

Indfloor Group anunta un nou parteneriat! Compania noastra a devenit unicul reprezentant in Europa de Est al Inpro, producator de protectii pereti, mana curenta si alte accesorii destinate protejarii interioarelor. Produsele profesionale pot fi instalate in spitale, clinici, scoli, gradinite, spatii comerciale si rezidentiale, etc.

Citeste mai multe

 

Scris de Indfloor Group; miercuri- 22 martie- 2017 - 12:16

 

 

 

Dale din cauciuc tip puzzle - o pardoseala cu o rezistenta deosebita

Indfloor Group propune dalele din cauciuc tip puzzle ca solutie excelenta pentru amenajarea salilor de sport, salilor de forta, fitness, aerobic, etc. Dalele din cauciuc se imbina usor datorita sistemului puzzle si au nenumarate avantaje, printre care: rezistenta deosebita, nu se rup, se pot instala si reinstala in mod repetat, etc.

Citeste mai multe

 

 

Scris de Indfloor Group; marti- 21 februarie- 2017 - 12:20

 


 

 

Mocheta cu design vintage - o alegere in tendinte

Mocheta este disponibila intr-o gama extrem de variata de modele. Pentru ca stilul vintage este atat de apreciat in zilele noastre, producatorii de mocheta au dezvoltat colectii speciale, cu design retro. Indfloor Group monteaza mocheta profesionala din colectia Love Vintage, o colectie unica, dedicata celor care apreciaza stilul vintage.

Citeste mai multe

 

Scris de Indfloor Group; joi - 19 ianuarie - 2017 - 14:22

 

 

 

Ai nevoie de covor pvc omogen? Eclipse Premium de la Tarkett este o alegere inteleapta!

Eclipse Premium este un covor pvc omogen produs de compania de renume mondial Tarkett. Este un covor pvc antibacterian, dezvoltat pentru spatii ce inregistreaza un trafic mediu-intens. Acopera cu succes pardoseala spatiilor medicale, institutiilor de invatamant, saloanelor de frumusete, spatiilor comerciale, etc.

Citeste mai multe despre covor pvc omogen Eclipse Premium Tarkett

 

Scris de Indfloor Group; joi - 20 octombrie - 2016 - 11:35

 

 

 

Pardoseli PVC pentru unitati medicale. Ce alegem?

Covorul pvc destinat spatiilor medicale este disponibil intr-o gama extrem de variata. Ce tipuri alegem si ce conditii trebuie sa indeplineasca pentru a satisface cele mai exigente cerinte din domeniul medical, aflati de pe blog-ul Indfloor Group.

Citeste articol

 

Scris de Indfloor Group; luni - 26 septembrie - 2016 - 15:11

 

 

 

Falticeni are teren de tenis amenajat cu zgura Conica Conipur PRO CLAY

Finalul lunii iunie 2016 le-a adus bucurie locuitorilor din Falticeni-Suceava, care beneficiaza acum de un teren de tenis ce ofera conditii de top. Echipa Indfloor Group a folosit sistemul Conica Conipur Pro Clay (acelasi sistem instalat la Stuttgart unde se joaca Porsche Tennis Grand Prix), un sistem certificat de Federatia Internationala de Tenis.

Mai multe despre proiect

 

Scris de Indfloor Group; joi - 14 iulie - 2016 - 11:21

 

 

 

Un nou proiect de referinta - pista de atletism unica in Moldova

Echipa de montaj a companiei Indfloor Group a finalizat (in luna iunie 2016) amenajarea unei piste de atletism de pe Stadionul Tineretului din Falticeni - Suceava. Suprafata a fost reabilitata dupa 35 de ani, inlocuita fiind cu un sistem profesional certificat de catre Federatia Internationala de Atletism - Conica Conipur SW. Pista de atletism este unica in Moldova si ofera, atat sportivilor amatori cat si celor profesionisti, conditii excelente pentru desfasurarea activitatilor sportive.

Vezi proiect pista atletism Conica Conipur SW - Falticeni

 

Scris de Indfloor Group; miercuri - 6 iulie - 2016 - 15:08

 

 

 

Tu stii cum este fabricat gazonul artificial?

Gazonul artificial este un produs apreciat datorita calitatilor sale. Insa care este procesul tehnologic de fabricare a produsul finit? Cum se realizeaza fibrele sintetice si care sunt materialele folosite pentru producerea lor? Va oferim informatii complete despre acest subiect.

Citeste articol


Scris de Indfloor Group; luni - 27 iunie - 2016 - 12:57

 

 

 

Sfaturi de intretinere a gazonului artificial

Gazonul artificial se intretine usor comparativ cu cel natural. Cu toate acestea, exista cateva reguli de intretinere care ajuta la pastrarea unor conditii optime de joc.

Care sunt aceste reguli, citi pe blog-ul oficial al companiei Indfloor Group

Citeste articol

 

Scris de Indfloor Group; luni - 14 iunie - 2016 - 14:52

 

 

 

NOU! Echipamente pentru locuri de joaca

Indfloor Group comercializeaza si instaleaza echipamente pentru locuri de joaca. Compania ofera solutii complete pentru amenajarea spatiilor dedicate copiilor: pardoseli turnate din cauciuc reciclat sau granule EPDM, echipamente speciale pentru locuri de joaca, mobilier urban, etc.

Vezi echipamente pentru locuri de joaca

 

Scris de Indfloor Group; luni - 9 mai - 2016 - 15:43

 

 

 

Indfloor Group angajeaza asistent vanzari!

Indfloor Group cauta asistent vanzari pentru biroul din Baia Mare! Se ofera un pachet salarial atractiv si avantajul de a lucra in cadrul unei echipe tinere si dinamice!

Vezi descrierea postului

 

Scris de Indfloor Group; marti - 12 aprilie - 2016 - 14:24

 

 

 

Indfloor Vest angajeaza!

Indfloor Vest angajeaza muncitori calificati si necalificati pentru montaj pardoseli profesionale (covor pvc, mocheta, parchet).

Persoanele interesate pot trimite C.V. pe adresa: dragan.zarin@indfloor.ro sau sorin.trifa@indfloor.ro.
Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0725.515.590


Scris de Indfloor Group; joi - 2 aprilie - 2015 - 12:46

 

 

 

Produse profesionale pentru intretinerea pardoselilor

Dr. Schutz este partenerul companiei Indfloor Group de peste 5 ani de zile. Indfloor Group si Dr. Schutz va ofera produse profesionale de ingrijire pentru pardoseli precum: pardoseli pvc, linoleum, mocheta, parchet triplu stratificat, covoare din materiale sintetice sau fibre naturale, etc. Va invitam sa vedeti cateva dintre cele mai uzitate si apreciate produse marca Dr Schutz.

Vezi produse intretinere pardoseli


Scris de Indfloor Group; luni- 3 decembrie - 2014 - 12:52

 

 

 

Indfloor Group amenajeaza terenuri de tenis ca la Stuttgart!

Indfloor Group anunta in mod oficial realizarea primelor terenuri de tenis Conica CONIPUR PRO CLAY din Romania.
Indfloor Group este singura companie din Romania care a realizat primele terenuri de tenis cu zgura CONIPUR PRO CLAY. Terenurile de tenis au fost amenajate in incinta centrului de agrement Stejarii Country Club din Bucuresti, complex detinut de catre omul de afaceri Ion Tiriac.

Citeste mai multe


Scris de Indfloor Group; luni- 1 septembrie - 2014 - 14:18

 

 

 

Indfloor Group isi extinde portofoliul de produse - pardoseli multifunctionale in dale

Indfloor Group promoveaza si comercializeaza pardoselile inedite ale producatorului suedez Bergo. Fabricate din polipropilena reciclata, aceste pardoseli disponibile in dale sunt foarte usoare, se instaleaza intr-un timp scurt si pot fi mutate cu usurinta dintr-un spatiu in altul. Marele avantaj al acestor pardoseli este faptul ca permit ventilarea stratului suport, rezolvand in acest fel problema umiditatii.

Citeste mai multe

 

Scris de Indfloor Group; marti- 8 aprilie - 2014 - 13:20

 

 

 

 

Indfloor Group devine reprezentantul Romus in Romania

Indfloor Group a incheiat un parteneriat cu Romus, companie cu sediu central in Franta. Prin intermediul Romus, Indfloor Group comercializeaza o gama larga de unelte, masini si alte echipamente profesionale dedicate instalarii pardoselilor de orice tip (mocheta, covor pvc, parchet, etc.)

Montatorii de pardoseli profesionale si persoanele interesate pot alege produsele Romus de o calitate superioara, la preturi accesibile.

Citeste mai multe

 

Scris de Indfloor Group; joi-27 februarie - 2014 - 11:39

 

 

 

Ce este mocheta broadloom, mocheta in rola

Mocheta broadloom este un tip de mocheta fabricata in rola, cu ajutorul unor utilaje speciale. Acest tip de mocheta profesionala este dedicat amenajarii spatiilor generoase, fiind instalat (de obicei) din perete in perete.

Citeste mai multe

 

Scris de Indfloor Group; miercuri- 15 ianuarie - 2014 - 12:59

 

 

 

Covorul pvc, o pardoseala calda

In domeniul pardoselilor se poate face o clasificare simpla a materialelor, in doua mari categorii: pardoseli calde si pardoseli reci.
Covorul pvc este o pardoseala calda, care sporeste confortul in spatiul in care este instalat si ofera o senzatie placuta de caldura.

Citeste mai multe

 

Scris de Indfloor Group; miercuri- 08 ianuarie - 2014 - 13:34

 

 

 

Protejati-va sanatatea! Alegeti pardoseala din linoleum!

Indfloor Group va prezinta avantajele pardoselii din linoleum, fabricat din materiale naturale. Datorita proprietatilor sale anti-bacteriene, anti-alergene, antistatice, pardoseala din linoleum se instaleaza cu precadere in crese, gradinite, spitale, scoli, locuinte proprii.

Citeste mai multe

 

Scris de Indfloor Group; marti- 10 decembrie - 2013 - 10:54

 

 

 

Beton poliuretanic in industria alimentara- o pardoseala profesionala, extrem de durabila

Pentru amenajarea spatiilor din industria alimentara, Indfloor Group propune instalarea unei pardoseli din beton poliuretanic. Aceasta pardoseala profesionala este extrem de rezistenta la solicitari mecanice, termice si chimice. Va invitam sa cunoasteti marile avantaje ale betonului poliuretanic Eurofloor PU CEM de la Eurostep.

Citeste mai multe

 

Scris de Indfloor Group; luni- 2 decembrie -2013 - 15:15

 

 

 

Indfloor Group monteaza parchet pentru sali de sport de la Boen!

Orice activitatea sportiva merita sustinuta. In aceasta idee Indfloor Group promoveaza si instaleaza parchetul sportiv de la Boen, unul dintre cei mai apreciati producatori de parchet sportiv din lume. Va invitam sa cunoasteti nenumaratele sisteme de pardoseli sportive propuse de Boen, dedicate sporturilor de sala.

Vezi sisteme parchet pentru sali de sport

 

Scris de Indfloor Group; joi- 19 septembrie -2013 - 13:23

 

 

 

Reconditionarea pardoselii, o solutie avantajoasa!

Daca v-ati gandit sa va inlocuiti pardoseala insa bugetul nu va permite, atunci luati in considerare solutia reconditionarii. Avantajul major al serviciului de reconditionare pardoseli il reprezinta investitia mica. Cu un buget redus puteti reda pardoselii dumneavoastra stralucirea si proprietatile de altadata.

Citeste mai multe pe blog

 

Scris de Indfloor Group; marti- 17 septembrie -2013 - 12:21

 

 

 

Cum alegem mocheta? Pictogramele ne pot ajuta!

Doriti sa achizitionati mocheta insa nu stiti exact ce caracteristici trebuie sa aiba acest tip de pardoseala astfel incat sa beneficiati de confortul dorit? Indfloor Group vine in sprijinul dumneavoastra oferindu-va un grafic al celor mai intalnite pictograme. Acestea va vor ajuta in alegerea celei mai bune solutii.

Vezi pictograme mocheta profesionala

 

Scris de Indfloor Group; joi- 12 septembrie -2013 - 15:51

 

 

 

Pardoseala epoxidica vs. pardoseala poliuretanica - avantaje si dezavantaje

De cele mai multe ori, pardoselile epoxidice si poliuretanice par a fi identice. Diferentele intre cele doua tipuri de pardoseala sunt insa, semnificative.
Indfloor Group detaliaza intr-un material caracteristicile, avantajele si dezavantajele pe care le prezinta aceste doua tipuri de pardoseli.

Citeste mai multe

 

Scris de Indfloor Group; vineri- 23 august -2013 - 10:06

 

 

 

Indfloor Group monteaza pardoseli sportive de exterior de la Conica

De peste 8 ani Indfloor Group executa pardoseli sportive profesionale, beneficiind de solutiile tehnice ale partenerului sau Conica, renumit la nivel mondial.Avand in dotare echipamente performante pentru amenajarea terenurilor sportive, Indfloor Group asigura calitatea montajului sistemelor sportive Conica.

Vezi aici sistemele sportive de exterior Conica

 

Scris de Indfloor Group; marti- 20 august -2013 - 12:04

 

 

 

Oferta! Mocheta profesionala Quartz - Balta Group, are acum preturi speciale!

Indfloor Group pune la dispozitia celor interesati, mocheta profesionala la preturi mai mult decat accesibile!

Mocheta Quartz este o mocheta profesionala clasica, in rola, disponibila in 12 variante de culori si prezinta nenumarate avantaje, la un raport excelent calitate-pret. Pretabila spatiilor de de birouri cu buget redus, mocheta profesionala este foarte usor de intretinut, prezinta proprietati ignifuge, antistatice si poate fi instalata cu succes in locatiile prevazute cu incalzire in pardoseala.

Consulta oferta acum!

 

Scris de Indfloor Group; joi- 18 iulie -2013 - 12:06

 

 

Indfloor Mures angajeaza reprezentant zonal vanzari


Indfloor Mures angajeaza reprezentant vanzari, pentru zona de centru a Romaniei (Mures, Brasov, Alba, Sibiu).
Se ofera pachet salarial atractiv!
Cerinta obligatorie: experienta minim 1 an in vanzari - domeniul constructiilor.

Persoanele interesate pot trimite C.V. pe adresa: diana.kadar@indfloor.ro
Data limita: 2 august 2013.
Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0732.336.098
 

Scris de Indfloor Group; miercuri - 10 iulie -2013 - 11:22

 

 

 

Indfloor Group monteaza gazon sintetic - Avalon

 

De curand, Indfloor Group a stabilit un nou parteneriat cu Avalon, producator de gazon artificial, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu.
Produsele profesionale comercializate acopera o arie larga de utilizare, de la terenuri de sport, la peluze, sensuri giratorii, terase sau locuri de joaca.
Avalon garanteaza calitatea exceptionala a produselor, datorita colaborarii stranse cu importanti furnizorii de materie prima. Prin urmare, Indfloor Group furnizeaza clientilor sai gazon artificial de top, cu o lunga durata de viata, la un excelent raport calitate-pret.

Citeste mai mult

 

Scris de Indfloor Group; luni - 13 mai -2013 - 10:31

 

 

 

Intretinerea pardoselilor - Importanta barierelor de praf (stergatoare profesionale)

 

Barierele de praf sunt o metoda extrem de eficienta de intretinere a pardoselilor interioare. Pastreaza curate suprafetele si in acelasi timp, reduc frecventa operatiunilor de intretinere a pardoselilor. Alese in functie de destinatia, dimensiunea si traficul spatiului interior, aceste stergatoare profesionale impiedica murdaria sa patrunda in magazine, mall-uri, birouri, locuinte private, etc.

Indfloor Group va pune la dispozitie produsele profesionale ale companiei europene HD Door Matting Solutions, cu experienta indelungata in domeniul sistemelor profesionale de curatenie in zonele de intrare.

Vezi produse

 

Scris de Indfloor Group; marti - 9 aprilie -2013 - 15:15

 

 

 

Indfloor Group monteaza covor PVC in cadrul Spitalului Judetean Baia Mare

 

Indfloor Group va acoperi cu covor PVC alti 4.000 mp in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” din Baia Mare.
Lucrarea reprezinta o continuare a activitatilor de pardosire realizate in cadrul aceleiasi institutii, in urma cu 5 ani de zile. In 2008, echipa de montaj a companiei a acoperit cu covor PVC aproximativ 700 mp in cadrul blocului operator al Spitalului Judetean Baia Mare.
Pentru proiectul ce se va derula in urmatoarele doua luni, pardosirea cu covor PVC vizeaza holurile unitatii spitalicesti, dar si saloanele din aripa N a cladirii. Materialele alese de catre antreprenor (in culorile rosu si verde) sunt covor PVC Tarkett modelul Standard Plus (2 mm), iar pentru camerele in care vor fi amplasate aparaturi medicale, specialistii Indfloor Group au recomandat covor PVC Tarkett, modelul IQ Granit SD (2mm).
Dupa finalizarea lucrarii se vor putea regasi pe site fotografii din timpul instalarii covorului PVC in unitatea spitaliceasca.

 

Scris de Indfloor Group; miercuri - 27 martie -2013 - 10:19

 

 

 

Pe 23 martie stingem lumina, iar tu castigi premii!

 

Cu siguranta ati auzit de Earth Hour. Evenimentul are loc de cativa ani, la sfarsitul lunii martie. Inca din 2007, milioane de oameni, companii si institutii au dat credit acestui fenomen, in ideea in care impreuna, manati de simtul civic si responsabilitate, avem puterea de a schimba ceva la nivel planetar.

De ce noi, cei de la Indfloor Group sustinem evenimentul?
Simplu! Pentru ca ne alaturam milioanelor de oameni responsabili. Si pentru ca te invitam si pe tine sa faci acelasi lucru. In plus, ne-ar placea sa stim care este viziunea ta vizavi de salvarea Planetei si cum am putea contracara efectele negative pe care le avem asupra mediului inconjurator. De aceea, te invitam sa redactezi un articol pe aceasta tema, iar daca abordarea ta este inedita, atunci te si premiem.

Vezi castigatori

 

Scris de Indfloor Group; luni - 11 martie -2013 - 10:46

 

 

 

Locurile de joaca - distractie, stiinta si arta!


Despre

Un loc de joaca pentru copii reprezinta un spatiu cu un design specific, creat special pentru ca cei mici sa se poata juca. De cele mai multe ori, intalnim locuri de joaca in aer liber, insa ele pot fi si acoperite.
Pe langa faptul ca le confera relaxare si distractie, locurile de joaca moderne care au adesea instalate echipamente de agrement, ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte coordonarile fizice si flexibilitatea.
Initial, spatiile de joaca au fost create ca zone de instruire, in care li se predau copiilor modalitati specifice prin care acestia se putea juca. In timp, locurile de joaca au devenit aproape indispensabile. Nu se cunoaste cu exactitate locul dezvoltarii spatiilor de joaca pentru copii, insa se spune ca primul loc de joaca a fost amenajat intr-un parc din Manchester, Anglia, in anul 1859. Recunoscand nevoia spatiilor de joaca, pana si presedintele Theodore Roosevelt a declarat in 1907 ca spatiile de joaca ar trebui sa deserveasca fiecarui copil la fel de mult ca si scoala, in conditiile in care jocul este o nevoie fundamentala. De aceea, dupa spusele presedintelui, este nevoie ca locurile de joaca sa fie distribuite de-a lungul unui oras la asa distante astfel incat fiecare baiat sau fetita sa poata ajunge mergand pe jos.
Siguranta la locul de joaca
Deoarece majoritatea incidentelor la locurile de joaca sunt cauzate frecvent de caderile celor mici de pe echipamentele instalate, eforturile de prevenire a vatamarilor sunt adeseori indreptate catre:
- Reducerea inaltimii de cadere de pe echipamentele de joc
- Reducerea riscului de cadere prin folosirea barierelor
- Cele mai inalte suprafete ale echipamentelor de joc sunt concepute a fi incomode, astfel sansele ca cei mici sa le escaladeze sunt reduse
- Instalarea unor pardoseli speciale, flexibile, in jurul echipamentelor de joc.  (sursa wikipedia.org)

Un spatiu de joaca modern pentru copii, care se doreste a fi sigur si atractiv trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
• sa fie usor de curatat
• sa fie atractiv, vesel, colorat, cu diferite desene sau combinatii de culori pentru a-i atrage vizual pe copii
• sa ofere copiilor confort in utilizare, in conditii de maxima siguranta

Citeste mai multe despre pardoseli pentru locuri de joaca

 

Si pentru ca ne declaram fani ai locurilor de joaca, am realizat si un top 3 al celor mai impresionante (dupa parerea noastra) locuri de joaca din lume.
Asadar, in topul preferitelor noastre se numara:

Clemyjontri Park din Fairfax County, Virginia
Vi se pare un nume interesant, nu-i asa? Pe langa numele care pare sa nu aiba nicio logica, (desi are :)) Clemyjontri Park din Fairfax County, Virginia, este unul dintre putinele locuri de joaca din lume in care isi pot desfasura activitatea inclusiv copii cu dizabilitati.

Intregul parc, intins pe aproximativ 8.000 mp (suficient pentru o zi de joaca, nu?) este dotat cu rampe de acces pentru scaunele cu rotile, iar pardoseala de pe suprafetele de teren sunt special concepute, avand in compozitie un material anti-alunecare.
Si ca sa elucidam misterul denumirii sale, locul de joaca pentru copii este numit dupa Adele Lebowitz (un finantator major al proiectului) si cei patru copii ai sai: Carolyn (CL), Emily (EMY), John (Jon) si Petrina (Tri).

 

 

Pe locul doi se claseaza coloratul loc de joaca din Kuala Lumpur, Malaezia

Cu o suprafata de aproximativ 6.000 mp, locul de joaca din imaginile de mai jos este situat in mijlocul Central Park din Malaezia si a fost creat dupa ideile artistului brazilian Roberto Burle Marx.
Spatiul de joaca, a carei pardoseala a fost instalata in anul 2000 cu materialele profesionale ale partenerului nostru Conica, se caracterizeaza prin culorile extrem de vii, care ii ademenesc atat pe cei mici, cat si pe cei mai mari.

 

 

Pe locul trei se situeaza....paianjenul monstru si cele trei ciuperci!
Infricosator de distractiv! Nimic mai corect, pentru ca in Danemarca veti gasi un loc de joaca cel putin ciudat si interesant in acelasi timp, creat dupa ideile reprezentantilor Monstrum, celebri in lume datorita parcurilor de distractii originale pe care le creeaza. In centrul locului de joaca a fost plasat un paianjen urias, realizat din lemn si care masoara aproape 5 m in inaltime, spre incantarea celor mici care il pot escalada in conditii de maxima siguranta.
Cu toate ca nu prea au nimic in comun, paianjenul si cele trei ciuperci, printre care una transformata in tobogan, se combina perfect.

 


 

Scris de Indfloor Group; marti - 15 ianuarie -2013 - 15:27

 

 

 

Pe scurt, despre gazonul artificial

 

Gazonul artificial reprezinta o suprafata de fibre sintetice care imita iarba naturala.

Gazonul este cel mai des folosit in domeniul sportiv, dar poate fi folosit cu succes inclusiv pe peluze rezidentiale. Cel mai important motiv pentru care iarba sintetica este apreciata, este intretinerea: gazonul se preteaza traficului intens, asa cum se intampla in sport si nu necesita irigare sau tundere.
Majoritatea stadioanelor acoperite partial intampina dificultati in obtinerea luminii solare naturale care ajuta la cresterea ierbii, de aceea, se opteaza adesea pentru gazonul artificial.


Gazonul artificial a fost folosit pentru prima data in anul 1966, in cadrul Major League Baseball (liga profesionista de baseball fondata in 1869) in Astrodomul din Houston (supranumit la inaugurare, cea de-a opta minune a lumii, datorita dimensiunilor sale impresionante). Desi au fost depuse eforturi in ceea ce priveste cresterea ierbii naturale, reprezentantii Astrodomului au avut parte de mari dezamagiri, astfel ca iarba artificiala a reprezentat singura solutie viabila pentru ca jucatorii sa isi poata desfasura activitatea in conditii optime. Astfel, pentru prima data a fost instalat sistemul ChemGrass, care a devenit cunoscut sub numele de Astroturf.
Gazonul artificial a cunoscut pe parcursul anilor o dezvoltare insemnata. Trecerea s-a facut de la fibrele scurte si fara umplutura, la sisteme de gazon sintetic cu umplutura de nisip si mai apoi la amestec de nisip si granule din cauciuc reciclat, sistem folosit pe scara larga in prezent (wikipedia.org).

 

Va prezentam mai jos cateva fotografii din cadrul unor proiecte realizate de echipa de montaj a companiei Indfloor Group

 

 


Vezi aici mai multe proiecte realizate de Indfloor Group cu gazon artificial


Scris de Indfloor Group; joi - 10 ianuarie -2013 - 11:30

 

 

Ghid de intretinere a pardoselilor PVC - descarca acum ghidul, GRATUIT!

 

Pentru a va putea bucura de pardoseli PVC aspectuoase un timp cat mai indelungat, Indfloor Group vine in sprijinul dumneavoastra si va ofera in mod GRATUIT Ghidul de intretinere a pardoselilor PVC. Veti gasi sfaturi pretioase care va vor ajuta sa pastrati proprietatile initiale ale pardoselii PVC pentru care ati optat.

 

Descarca aici ghidul de intretinere a pardoselilor PVC

 

 

Scris de Indfloor Group; marti - 4 decembrie - 2012- 13:09

 

 

CONCURS "Solutii pentru pardoseli curate, de la Indfloor castigate!"

 

Te invitam sa castigi unul dintre cele peste 30 de premii, care insumeaza peste 90 de produse!

Devino fanul nostru pe facebook si castiga produse profesionale de curatare a pardoselii, de la Indfloor Group si Dr. Schutz!
Concurs incheiat

 

Scris de Indfloor Group; joi - 29 noiembrie -2012 - 10:57

 

 

Campanie promotionala “Super oferta! Ai discount de pana la 20% la covor PVC Tarkett!”

 

 

Indfloor Group a demarat campania promotionala “Super oferta! Ai discount de pana la 20% la covor PVC Tarkett!”.
Persoanele care incheie un contract de colaborare cu Indfloor Group pana la data de 31 decembrie 2012, pot beneficia de discount de pana la 20%, discount valabil pentru toata gama de pardoseli PVC Tarkett comercializata de catre compania Indfloor Group. Vezi regulament campanie

 

 

 

 

 

 

Scris de Indfloor Group; miercuri - 21 noiembrie -2012 - 15:55

 

 

Interviu: "Domeniul pardoselilor va avea in continuare un trend ascendent"

 

Directorul general al Indfloor Group, Dan Andreica, a dezvaluit pentru infopardoseli.ro, faptul ca anul 2012 a fost un an de bun augur, tinand cont de faptul ca numarul proiectelor realizate a crescut considerabil fata de anul trecut.

 

"Alaturi de o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 8 ani in domeniu si, bineinteles, avand incredere ca domeniul pardoselilor va avea in continuare un trend ascendent, am decis ca, in anul 2011, sa investim in echipamente de ultima generatie. Rezultatele acestei decizii nu au intarziat sa apara, astfel ca in acest an echipa Indfloor Group a realizat numeroase lucrari in domeniul pardoselilor PVC, sportive, epoxidice, a pardoselilor pentru locuri de joaca, etc. Excelenta dotare in materie de echipamente reprezinta pentru noi un mare plus, care face diferenta intre Indfloor Group si alte firme din domeniu." Continuare

 

Scris de Indfloor Group; marti - 30 octombrie -2012 - 10:17

 

 

Pardoseli sportive de exceptie, de la Indfloor Group!


In conditiile in care domeniul pardoselilor a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare ampla, iar concurenta devine tot mai acerba, conducerea companiei Indfloor Group a decis sa isi imbunatateasca serviciile, prin achizitionarea de echipamente performante. Astfel, Indfloor Group se detaseaza de restul companiilor din domeniul pardoselilor, oferind in prezent servicii de cea mai buna calitate, datorita dotarii complexe de echipamente care asigura garantia calitatii lucrarilor executate.

 

Domeniul pardoselilor sportive reprezinta un punct forte pentru Indfloor Group, astfel ca, in anul 2011, au fost achizitionate utilaje de ultima generatie, marca SMG, destinate terenurilor sportive.

SMG reprezinta o companie germana care, inca din anul 1975, se dedica inovatiei si dezvoltarii utilajelor moderne in vederea amenajarii de suprafete sintetice sportive. De peste 35 de ani, SMG dispune de competente recunoscute si de o vasta experienta in domeniu, care certifica performanta utilajelor pe care le produce si comercializeaza.

 

 

Beneficiind de o astfel de dotare performanta, echipa Indfloor Group poate realiza in cele mai bune conditii:
- pardoseli poliuretanice turnate pentru terenuri de tenis, volei, handbal, baschet si volei
- gazon sintetic pentru sporturi precum fotbal, rugby, hockey pe iarba, baseball, volei, tenis.

Folosindu-se de utilajele de ultima generatie, echipa Indfloor Group a realizat numeroase lucrari de pardosire, acoperind astfel suprafete de zeci de mii de metri patrati.

Indfloor Group sustine performanta sportiva, astfel ca ofera preturi de importator pentru toate produsele pe care le comercializeaza.

 

Scris de Indfloor Group; Joi, 04 - octombrie - 2012, 10.20

 

 

Indfloor Group se extinde la nivel national!

 

Indfloor Group, compania din domeniul pardoselilor, a decis, ca pe langa cele doua entitati membre - Indfloor Mures si Indfloor Vest - sa isi intareasca echipa de profesionisti, din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai. Astfel, reprezentantii companiei pot raspunde cu promptitudine solicitarilor venite din orice regiune a tarii.

 

Datorita nenumaratelor solicitari venite de pe cuprinsul intregii tari, conducerea Indfloor Group a decis sa isi mareasca echipa de profesionisti cu noi agenti, abilitati sa ofere clientilor consultanta si solutii optime pentru pardoseli durabile si de cea mai buna calitate.


Ca dovada a instruirii temeinice si experientei acumulate, membrii echipei Indfloor Group au finalizat lucrari de mare anvergura in domeniul sistemelor sportive turnate, lucrari precum amenajarea unor de terenuri sportive cu o suprafata totala de 4.500 mp, in cadrul Universitatii Politehnice din Timisoara, sau amenajarea a 2000 mp din cadrul Bazei Sportive Weekend, judetul Mures. De asemenea, in ceea ce priveste amenajarea cu covor pvc si mocheta, Indfloor Group numara in portofoliu sau o lucrare importanta, realizata pe o suprafata de aproximativ 8000 mp, la Centrul Scolar de Educatie Incluziva  - Roman, judetul Neamt.


Pe langa reprezentantii profesionisti ai companiei, Indfloor Group poate raspunde oricarei solicitari si provocari in domeniul pardoselilor si datorita dotarii complexe in materie de echipamente. De altfel, Indfloor Group se numara printre putinele companii de gen din Romania care au in dotare utilaje de ultima generatie, fapt ce asigura garantia calitatii lucrarilor executate.


Echipa companiei va continua sa se adapteze exigentelor clientilor sai, astfel ca Indfloor Group sa va mentine in topul profesionistilor din domeniul pardoselilor.

 

Scris de Indfloor Group; Luni, 03 - septembrie - 2012, 15.13

 

 

 

 

 

Lichidare de stocuri