RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

 

Pe 23 martie, stingem lumina!

 

Pe scurt, despre Earth Hour
Cu siguranta ati auzit de Earth Hour. Evenimentul are loc de cativa ani, la sfarsitul lunii martie. Inca din 2007, milioane de oameni, companii si institutii au dat credit acestui fenomen, in ideea in care impreuna, manati de simtul civic si responsabilitate, avem puterea de a schimba ceva la nivel planetar.
Daca suntem capabili sa stingem lumina pret de o ora, si asta datorita unor oameni din Australia care au inteles ce inseamna incalzirea globala, atunci, credem noi, este loc si de mai mult.
In timp, de la o simpla apasare pe intrerupatorul care ne-a lasat sa meditam in intuneric, Earth Hour aduce in atentia noastra un mesaj important, referitor la amprenta negativa pe care o lasam asupra planetei, in viata de zi cu zi.

 

De ce noi, cei de la Indfloor Group, sustinem evenimentul?
Pentru ca ne pasa de mediul inconjurator si ne place sa purtam discutii despre cum anume am putea schimba ceva in aceasta lume. Pentru ca, in cei aproape 10 ani de experienta in executia si montajul pardoselilor am lucrat cu materiale reciclate si continuam sa o facem. Pe baza tehnologiei avansate, anvelopele, benzile transportoare uzate si alte produse din cauciuc, toate sunt reciclate, intr-un mod responsabil. Rezultatul: granule din cauciuc reciclat, cu ajutorul carora realizam astazi pardoseli deosebite pentru piste de atletism, pardoseli pentru locuri de joaca, terenuri de tenis, baschet, sali de clasa, sali de gimnastica, etc.
Pardoselile realizate din granule reciclate sunt mereu optiunea celor care isi doresc sa traiasca intr-o lume mai buna. In plus, aceste pardoseli se intretin foarte usor, sunt extrem de durabile, antiderapante si nu ne dau batai de cap, in ideea in care absorb cu succes zgomotele. Avand in vedere longevitatea lor, pardoselile din cauciuc reciclat se realizeaza cu costuri reduse, reprezentand astazi o solutie la indemana oricui.

 

De ce stingem lumina?
Simplu! Pentru ca ne alaturam milioanelor de oameni responsabili. Si pentru ca te invitam si pe tine sa faci acelasi lucru. In plus, ne-ar placea sa stim care este viziunea ta vizavi de salvarea Planetei si cum am putea contracara efectele negative pe care le avem asupra mediului inconjurator. De aceea, te invitam sa redactezi un articol pe aceasta tema, iar daca abordarea ta este inedita, atunci te si premiem. Nu uita! Pe 23 martie stingem lumina!


Vezi castigatori

 

Lichidare de stocuri