RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

Cum alegem mocheta?

 

Mocheta poate fi intrebuintata atat in spatii rezidentiale, cat si in cele comerciale, cum ar fi birouri, hoteluri, pensiuni, showroom-uri, etc.


Pentru ca mocheta sa corespunda perfect nevoilor noastre, alegerea acestui tip de pardoseala necesita un grad de atentie sporit. Pe langa sfatul specialistilor, care se impune atunci cand va ganditi sa achizitionati mocheta profesionala, va pot fi de ajutor si pictogramele pe care le gasiti in fisa tehnica a produsului.
Datorita graficii explicite, va puteti da seama cu usurinta de caracteristicile si destinatia unui anumit tip de mocheta, fie ca este mocheta in rola sau mocheta in dale, mocheta pentru hotel sau pentru birouri.


Indfloor Group vine in sprijinul dumneavoastra, oferindu-va un grafic al catorva dintre cele mai uzuale pictograme care insotesc mocheta ca pardoseala.
 

 

 

 

 

 

Pentru oferta si consultanta, va invitam sa utilizati formularul de cerere oferta.

 

 

Lichidare de stocuri