RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

Indfloor Group si Dr. Schutz - parteneriat durabil, din grija pentru pardoseli

 

Dr. Schutz este partenerul companiei Indfloor Group de peste 5 ani de zile. Indfloor Group si Dr. Schutz va ofera produse profesionale de ingrijire a urmatoarelor tipuri de pardoseli:

- pardoseli pvc

- linoleum

- mocheta

- parchet triplu stratificat

- covoare din materiale sintetice sau fibre naturale

Compania Dr. Schutz a fost infiintata in anul 1955, are sediul principal in Germania, iar produsele promovate sunt concepute special pentru a pastra valoarea pardoselilor. Indfloor Group recomanda calitatea germana a produselor profesionale pentru intretinerea pardoselilor marca Dr. Schutz.

 

 O solutie pentru fiecare tip de pardoseala!

 

 

 PU Cleaner

Detergent pentru ingrijirea covorului PVC. Inlatura noroiul, grasimile si urmele lasate de incaltaminte. Nu lasa reziduuri.

Click pentru indicatii de utilizare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carpet Cleaner

Pentru curatarea in profunzime a covoarelor si  materialelor de capitonare realizate din fibre sintetice. Noua formula "fresh-up" garanteaza un aer curat in camere si elimina totodata mirosurile neplacute. 750 ml din produs este suficient pentru tratarea a 60-70 metri patrati.

Click pentru indicatii de utilizare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Laminate Cleaner

Detergent pentru curatarea initiala si regulata a pardoselilor laminate. Inlatura noroiul, grasimile si urmele de pantof. Nu lasa reziduuri. Pentru pardoseli si suprafete laminate specificate in EN 13329 (inclusiv interiorul bucatariei si a camerei de baie). Dedicat pardoselilor laminate in sistem click.

Click pentru indicatii de utilizare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click Sealer

Impermeabilizeaza rostul parchetului; impiedica umflarea parchetului cand ajunge apa la rosturi.

Click pentru indicatii de utilizare


 

 

 

 

 

 

 

 

Wood Floor Cleaner

Pentru curatarea regulata a tuturor pardoselilor din lemn protejate cu solutii rezistente la apa.
Excelente caracteristici de dizolvare a grasimilor si  noroiului.

Click pentru indicatii de utilizare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elatex Stain Remover

Solutie universala pentru inlaturarea petelor de pe covoare fabricate din fibre sintetice, tapiterii, vinil, linoleum, cauciuc, pardoseli laminate, pardoseli din lemn si din pluta.

Click pentru indicatii de utilizare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Floor Mate

Solutie universala pentru inlaturarea petelor din covoare fabricate din fibre sintetice. Componentul oxigen activ este eficace si la tratarea petelor cum ar fi: vin rosu, ceai de fructe, curry, etc.

Click pentru indicatii de utilizare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dry Foam

Spuma uscata, excelenta pentru curatarea fina a covoarelor din fibre naturale si orientale (ex.: lana, matase, fibre de nuca de cocos, iuta, fibre de sisal), pentru tapiterie si pentru carpete de perete din textil. Extrem de inflamabil!

Click pentru indicatii de utilizare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stone Care

Pentru curatarea si ingrijirea tuturor suprafetelor din piatra sau din faianta (marmura, granit, caramida, gresie, dala de piatra, teracota, terrazzo, tigle emailate si neemailate). Nu contine solventi, nu are efecte daunatoare asupra pielii.

Click pentru indicatii de utilizare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inolit Active Powder

Pudra puternica de curatare, cu agenti abrazivi fara cuart, pentru curatarea initiala si de baza a suprafetelor din tigla/caramida si piatra rezistente la acizi. Indeparteaza resturile de ciment, rocile sedimentare, straturile de calcar si petele de rugina. Necesita clatire.

Click pentru indicatii de utilizare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

"Baygard" Carpet Protection Spray

Pentru covoare din polyamid, lana, bumbac, polyacryl, polypropylen, etc., sau pentru amestec dintre aceste materiale, pentru tapiterii şi carpete. Asigura o protectie de lunga durata impotriva murdaririi si prafuirii pentru suprafete textile, carpete si pentru tapete cu suprafata de textil. Invaluieste firele cu un strat invizibil, rezistent la murdarii, fixeaza firele covorului, protejeaza impotriva efectelor negative de uz si de decolorare.

Click pentru indicatii de utilizare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antistatic Spray

Spray antistatic care previne si elimina electricitatea statica de pe covoare si mochete. Elimina mini-socurile care apar la atingerea pieselor metalice si impiedica depunerea stratului de praf de pe suprafete din materiale sintetice (de exemplu, calculatoare si ecranele televizoarelor). Nu lasa urme si nu modifica culorile. Extrem de inflamabil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lista completa a produselor profesionale Dr. Schutz poate fi consultata pe site-ul oficial al partenerului, www.dr-schutz.com

Pentru informatii suplimentare si comenzi, va invitam sa accesati formularul de comanda.

 

 

Lichidare de stocuri