RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

Indfloor Group introduce in portofoliu produsele Inpro - protectii pereti si mana curenta.

 

Indfloor Group - unic reprezentant al Inpro in Romania


Indfloor Group a devenit unic reprezentant al Inpro in Romania. Din dorinta de a oferi beneficiarilor solutii de amenajare a spatiilor cat mai complete, compania noastra a stabilit de curand un nou parteneriat cu reprezentantii Inpro. Aceasta companie continua sa se extinda in toata lumea, inca din anul infiintarii, 1979. Inpro, al carei sediu central se afla in SUA (Wisconsin), produce la scara larga materiale create special pentru protejarea interioarelor.

Astfel, echipa Indfloor Group pune la dispozitia clientilor sai nu doar pardoseli profesionale, ci si produse si accesorii care ne ajuta sa mentinem un aspect ingrijit al spatiilor rezidentiale si comerciale.


 

 

      

 


Din gama larga de produse Inpro amintim:


- Protectii pereti anti-zgariere
- Panouri pentru protectia peretilor (pot fi personalizate)
- Aparatoare de colturi
- Mana curenta
- Protectii pentru canturile usilor
- Placi pentru protectia usilor, etc.

 

 

Mana curenta, protectiile pentru pereti si restul produselor, pot proteja interioarele unor spatii precum:
- Unitati medicale
- Unitati scolare
- Restaurante
- Aeroporturi
- Mijloace de transport
- Spatii comerciale, rezidentiale, etc.

 

 

 

 
Produsele pentru protectia peretilor, mana curenta, protectia usilor, etc., au un design modern si sunt disponibile intr-o gama extrem de variata de culori si texturi. Astfel, beneficiarii isi pot alege produsul dorit, care sa fie in armonie cu celelalte elemente care definesc spatiul amenajat: destinatia obiectivului, culorile predominante din incapere, tipul de pardoseala ales, etc.
In procesul de fabricatie, Inpro foloseste materiale prietenoase cu mediul inconjurator. Grija companiei fata de planeta este dovedita si de certificarea ISO 14001 (referitor la sistemul de management al mediului inconjurator).

 

 

Mana curenta si protectiile pentru pereti sunt cel mai des solicitate pentru spitale sau unitati de invatamant, insa ele pot fi instalate in orice spatiu.

 

Cere o oferta pentru protectii pereti si mana curenta!

 


 Inapoi la Noutati
 

Lichidare de stocuri