RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

REFERINTE


Ne mandrim cu nenumarate proiecte de pardoseli realizate la nivel national si cu un portofoliu bogat de clienti, din cele mai variate domenii de activitate.

Va prezentam cateva dintre solutiile de pardoseli pe care le-am implementat in cei peste 10 ani de experienta:

 

- proiecte pardoseli pentru sali de sport

- parchet triplu stratificat pentru sali de sport

- proiecte terenuri sportive in aer liber

- proiecte pardoseli locuri de joaca

- proiecte reconditionare pardoseli
- proiecte pardoseli epoxidice
- proiecte pardoseli PVC
- proiecte mocheta

 

Ne recomanda:

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

"Executantul a indeplinit cu profesionalism si promtitudine obligatiile contractuale instituite in baza contractului mai sus mentionat, in legatura cu cantitatea, calitatea si executia lucrarilor ofertate."

Vezi proiect

Vezi document constatator

 

 

Catalin Coman - primar Falticeni, jud. Suceava

”Pentru pista sintetica de pe Stadionul Tineretului am ales cel mai bun material. Sunt foarte multi localnici care practica miscarea in aer liber, alergarea usoara. Practic noi ne-am pliat pe solicitarile falticenenilor. Acum au ocazia sa faca miscare, sport, in conditii excelente. Localnicii au la dispozitie un cadru modern care nu mai exista in judetul Suceava."

Vezi proiect

 

 

Ciaba Ionut

Administrator sala forta - Baia Mare

"Am solicitat echipa Indfloor Group in vederea amenajarii pardoselii salii noastre de forta din Baia Mare. Am facut o alegere inspirata, pentru ca am avut parte de profesionalism si promptitudine. Reprezentantii Indfloor Group ne-au oferit informatii de valoare privind tipul de pardoseala potrivit salii de sport, iar dalele de cauciuc pentru care am optat au ajuns in timpul de livrare mentionat in contract. In acest moment oferim clientilor nostri cele mai bune conditii pentru desfasurarea exercitiilor fizice."

Vezi proiect

 

 

Nicolae Rebedeu

Director Comercial - Conarg Construct

"Societatea Conarg Construct multumeste Indfloor Group pentru sprijinul acordat in amenajarea complexului rezidential “Stejarii Country Club”din Bucuresti.
Acest centru de agrement reprezinta o locatie exclusivista, astfel ca si in vederea amenajarii pardoselilor ne-am aliat cu firme de incredere si cu experienta in domeniu. Echipa Indfloor Group a instalat pardoseli profesionale de o calitate superioara in salile de cycling, aerobic, dans, personal training, yoga. Terenurile de tenis cu zgura artificiala sunt o premiera in Romania si ne bucuram ca pentru amenajarea lor am ales Indfloor Group, companie specializata in instalarea de pardoseli sportive. Datorita echipamentelor profesionale, echipa Indfloor a finalizat intr-un timp foarte scurt realizarea celor patru terenuri de tenis Conica Conipur Pro Clay, chiar inainte de termenul asumat in contract.
Conarg Construct recomanda cu incredere produsele si serviciile Indfloor Group."

Vezi proiect

 

 

Horopciuc Petre

Manager sala evenimente, Dumbravita, jud. Timis

"Suntem foarte incantati de faptul ca beneficiem de o pardoseala profesionala instalata fara probleme. Echipa Indfloor Vest a dat dovada de promptitudine si profesionalism. Sfaturile pe care le-am primit din partea reprezentantilor Indfloor ne-au ajutat sa alegem cea mai buna solutie. Suntem convinsi ca am investit inteligent. Localul nostru este acum pregatit sa isi intampine oaspetii. Cu siguranta vom recomanda produsele si serviciile Indfloor."

Vezi proiect

 

 

Vasile Selever
Project manager, PITECH+PLUS (Cluj)

"Bunele referinte ale companiei Indfloor ne-au fost transmise de o alta companie din domeniul nostru de activitate (IT), si anume Wirtek SRL Cluj, care a beneficiat de asemenea de lucrarile efectuate de Indfloor Group. Astfel am inceput colaborarea la amenajarea noului nostru sediu de cca. 1000 mp, in cladirea Coratim, str. Campul Painii nr. 3-5, Cluj-Napoca.
Lucrarile executate au fost de buna calitate cu toate ca premisele initiale nu au fost optime: sapa turnata de proprietarul cladirii a fost de slaba calitate. De asemenea, la solicitarea noastra de a remedia pardoseala, in urma deteriorarii datorata tot calitatii slabe a sapei, ni s-a raspuns prompt si cu profesionalism.
Astfel ca, la randul nostru, vom recomanda cu caldura compania Indfloor.
"

Vezi proiect

 

 

Monica Crisan

Director achizitii, SC CONFEMET MONICA SRL (Timisoara)

“Avand in vedere gradul de profesionalism si experienta de care dispune Indfloor Group in realizarea lucrarilor de constructii, reparatii, amenajari interioare si exterioare, o recomandam pentru participarea la licitatia investitiilor de aceasta natura.”

Vezi proiect
 

 

Dr. Grigore Turda

Medic stomatolog, clinica stomatologica Dent Medica (Sighetu Marmatiei)

"Apreciez la Indfloor Group, in urma colaborarii, foarte multa disponibilitate, interventie prompta in urma oricarei solicitari, dispune de materiale performante, presteaza lucrari de calitate si relationeaza usor cu beneficiarii."

Vezi proiect

 

 

Ioan Tegzes

Manager proiect, SC ELBA SA

"Cand iti doresti o lucrare de o calitate superioara, cu siguranta trebuie sa apelezi la profesionisti. Noi am gasit in Indfloor Vest profesionistul de care aveam nevoie. Nu putem spune decat ca ceea ce caracterizeaza intreaga echipa Indfloor este seriozitatea, profesionalismul si bineinteles, promptitudinea. Cei 1.600 de mp din cadrul SC Elba SA Timisoara au fost acoperiti cu rasina epoxidica in termenul contractual stabilit. Recomandam cu cea mai mare incredere produsele si serviciilor Indfloor Group."

Vezi proiect


 

Lichidare de stocuri