RO | EN
NOU! Pardoseli pe baza de piatra Pardoseli sportive Pardoseli PVC Pardoseli rasini sintetice Pardoseli si echipamente locuri de joaca Mocheta ca pardoseala Reconditionare pardoseli Unelte si echipamente Romus

 

Indfloor Group anunta in mod oficial realizarea primelor terenuri de tenis Conica CONIPUR PRO CLAY din Romania.
Indfloor Group este singura companie din Romania care a realizat terenuri de tenis cu zgura CONIPUR PRO CLAY. Suprafetele au fost amenajate in incinta centrului de agrement Stejarii Country Club din Bucuresti, complex detinut de catre omul de afaceri Ion Tiriac.


Terenurile, unice in Romania, corespund celor mai inalte standarde si sunt rezultatul unei colaborari exceptionale intre Indfloor Group si compania Conica.
Sistemul Conica CONIPUR PRO CLAY este rezultatul muncii a peste 35 ani de experienta in domeniul suprafetelor sportive profesionale.

 

 

 

 

 

 

CE ESTE CONIPUR PRO CLAY?

CONIPUR PRO CLAY reprezinta un sistem de zgura, cu nenumarate avantaje, creat atat pentru jocul desfasurat in aer liber, cat si pentru cel din spatii inchise (CONIPUR PRO CLAY INDOOR).

Sistemul are la baza un strat format din granule de zgura naturala mixate cu un agent poliuretanic de legatura, peste care se adauga un strat fin de zgura.

CONIPUR PRO CLAY este un sistem agrementat si clasificat de catre Federatia Internationala de Tenis in categoria 1 Slow.

 

Vezi certificare

 

 

 

CARACTERISTICI

 

CONIPUR PRO CLAY reprezinta o suprafata sportiva cu zgura, ce poate fi folosita tot timpul anului si care intruneste 4 mari caracteristici:


Proprietati excelente de joc

 

CONIPUR PRO CLAY garanteaza o suprafata de joc exceptionala cu proprietati de alunecare si un comportament deosebit al mingii la saritura pe verticala. In plus, riscul de accidentare in timpul jocului de tenis este diminuat, articulatiile jucatorilor fiind menajate.

 

 

 

 

Rezistenta la intemperii


Datorita excelentei proprietati de permeabilitate, zgura PRO CLAY poate fi folosita la scurt timp chiar si dupa ploi torentiale. Un teren de tenis amenajat cu zgura CONIPUR PRO CLAY va putea fi folosit tot timpul anului, sistemul fiind prevazut cu proprietati anti-inghet.

 

 

 

 

Un bun raport – cost-eficacitate


Datorita rezistentei crescute la intemperii, sezonul de joc poate fi prelungit. Costurile de intretinere ale unei suprafete CONIPUR PRO CLAY sunt minime. Astfel, pentru beneficiarii unui astfel de teren, cheltuielile vor fi reduse comparativ cu veniturile, care vor creste considerabil.

 

 

 

 
Tehnologie avansata pentru sistemul indoor


Datorita tehnologiei superioare MST (Moisture Storage Technology), sistemul de interior CONIPUR PRO CLAY va avea constant un anumit nivel de umiditate. Suprafata sportiva atrage umezeala din aer, ceea ce inseamna ca nu are nevoie de interventii suplimentare in vederea umezirii ei. In plus partiCulele de praf vor fi impiedicate sa se ridice de pe suprafata terenului de tenis in timpul jocului.
Tehnologia MST protejeaza din punct de vedere ecologic si nu degaja miros specific.

 

 

 

DESPRE TERENURILE CONICA CONIPUR PRO CLAY AMENAJATE IN ROMANIA

 

Amenajarea celor 4 terenuri in cadrul Complexului Rezidential "Stejarii Country Club" Bucuresti (2 terenuri indoor si 2 terenuri outdoor), sunt rezultatul colaborarii excelente intre cele doua companii, Indfloor Group - Conica, al caror parteneriat dureaza de peste 7 ani de zile.

Experienta echipei de montaj a companiei Indfloor, utilajele performante de care aceasta beneficiaza si asistenta reprezentatilor Conica pe toata durata activitatilor de pardosire, au fost factorii determinanti in reusita proiectului. Astfel, cele 4 terenuri CONIPUR PRO CLAY reprezinta terenuri de joc exceptionale, unice in Romania, amenajate intr-un timp record de doar 12 zile.

"Stejarii Country Club" reprezinta pentru Indfloor Group unul dintre cele mai importante proiecte desfasurate in cei 10 ani de experienta in domeniul pardoselilor din Romania. Reprezentantii companiei spera ca aceasta reusita sa atraga dupa sine si alte proiecte de gen, mai ales ca un teren de tenis cu zgura PRO CLAY nu aduce decat beneficii majore, atat din punct de vedere financiar pentru beneficiar (pe termen lung), cat si din punct de vedere al sustinerii performantei in jocul de tenis.

 

 

Reprezentantii companiei Conica AG au oferit Indfloor Group exclusivitate in Romania pentru amenajarea de terenuri de tenis cu zgura CONIPUR PRO CLAY.

 

                    TERENURI TENIS CONIPUR PRO CLAY INDOOR                                                                    TERENURI TENIS CONIPUR PRO CLAY OUTDOOR

                       "STEJARII COUNTRY CLUB" BUCURESTI                                                                                 "STEJARII COUNTRY CLUB" BUCURESTI

 

 

 Vezi galerie foto completa

 

 

 


2016 - UN NOU TEREN DE TENIS CU ZGURA CONICA CONIPUR PRO CLAY

La sfarsitul lunii iunie 2016 a avut loc receptia finala pentru un nou teren de tenis cu zgura Conica Conipur Pro Clay, amenajat de catre echipa Indfloor Group in Falticeni - Suceava.

 

   

           TERENURI TENIS CU ZGURA CONICA CONIPUR PRO CLAY OUTDOOR

                                  FALTICENI - SUCEAVA

 

Click aici pentru galeria foto completa

 

 

 

 

Pentru detalii suplimentare echipa Indfloor Group va sta la dispozitie. Va rugam contactati-ne folosind formularul de cerere oferta


 

Lichidare de stocuri