Echipamente montaj pardoseli Indfloor Group

echipamente montaj

ECHIPAMENTE MONTAJ PARDOSELI PROFESIONALE

In conditiile in care domeniul pardoselilor a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare ampla, iar concurenta devine tot mai acerba, conducerea companiei Indfloor Group a decis sa isi imbunatateasca serviciile, prin achizitionarea de echipamente montaj pardoseli performante. Astfel, Indfloor Group se detaseaza de restul companiilor din domeniul pardoselilor, oferind in prezent servicii de cea mai buna calitate, datorita dotarii complexe de echipamente care asigura garantia calitatii lucrarilor executate.

Utilaje SMG pentru suprafete turnate

Domeniul pardoselilor sportive reprezinta un punct forte pentru Indfloor Group, astfel ca au fost achizitionate utilaje de ultima generatie, marca SMG, destinate amenajarii de pardoseli pentru terenuri sportive.

SMG reprezinta o companie germana care, inca din anul 1975, se dedica inovatiei si dezvoltarii utilajelor moderne in vederea amenajarii de suprafete sintetice sportive. De peste 35 de ani, SMG dispune de competente recunoscute si de o vasta experienta in domeniu, care certifica performanta utilajelor pe care le produce si comercializeaza.

Beneficiind de o astfel de dotare performanta, echipa Indfloor Group poate realiza in cele mai bune conditii:
– pardoseli poliuretanice turnate pentru terenuri de tenis, volei, handbal, baschet si volei
– gazon sintetic pentru sporturi precum fotbal, rugby, hockey pe iarba, baseball, volei, tenis.

Folosindu-se de utilajele de ultima generatie, echipa Indfloor Group a realizat numeroase lucrari de pardosire, acoperind astfel suprafete de zeci de mii de metri patrati.

 

Echipamente Blastrac

Primavara anului 2019 a adus pentru echipa Indfloor Group o investitie importanta si anume utilaje speciale destinate amenajarii, reconditionarii si finisarii straturilor suport. Echipamentele marca Blastrac le vor permite colegilor din echipa de montaj sa realizeze lucrari de pardosire de exceptie.