Unelte si echipamente Romus

Unelte si echipamente montaj de la Romus

Indfloor Group – Romus este un parteneriat incheiat intre cele doua companii, din dorinta de a oferi clientilor/aplicatorilor de pardoseli, produse profesionale pentru pregatirea stratului suport si montajul oricarui tip de pardoseala (mocheta, covor pvc, parchet, pardoseli rasini sintetice, etc.).
Indfloor Group a devenit reprezentantul Romus in Romania, astfel ca montatorii de pardoseli pot beneficia de masini, unelte si dispozitive speciale pentru instalarea pardoselilor profesionale.

Prin intermediul Romus, companie cu o experienta de zeci de ani in domeniu, Indfloor Group ofera specialistilor urmatoarele categorii de produse:

  • Bariere de praf profesionale (stergatoare, presuri profesionale)
  • Profile de finisaj (profile pentru parchet si podele laminate, profile de trecere, profile protectie treapta antiderapanta, plinte, etc.
  • Lame si instrumente de taiat (lame industriale, lame pentru raschete, lame cutter cu cioc, dreptare, foarfece, etc.
  • Unelte pentru pardoseala (curatare sapa suport, sablare strat suport, echipamente pentru aplicare produse autonivelante, testare umiditate, benzi adezive, unelte manuale, etc.
  • Echipamente speciale pentru sudura la rece si la cald pentru covor pvc, aplicare tencuiala, masini de slefuit parchet, accesorii de protectia muncii, etc.

 

In portofoliul Romus se regasesc peste 30.000 de produse. Ele pot fi consultate in catalogul Romus 2021

 

Compania Romus este producator de scule montaj pardoseli, lame de cutter, masini si echipamente tehnice, profile pentru pardoseli, bariere de praf personalizate, etc.
Indfloor Group va ofera aceste produse profesionale de calitate superioara.

Pentru informatii suplimentare si comenzi accesati formularul de comanda sau sunati la 0734-772059.