Intrebari despre pardoseli

despre pardoseli indfloor

Daca ai intrebari despre pardoseli si doresti solutii profesionale, atunci esti in locul potrivit.

Suntem aici, gata pentru orice intrebare/nelamurire!

Formularul de contact de pe pagina de contact iti sta la dispozitie. Este metoda pe care noi o agream, pentru ca de acolo ne luam informatiile de care avem nevoie. Detaliaza! Avem nevoie de informatii complexe, pentru a putea sa iti raspundem cat mai rapid.

Daca iti este mai comod, ne poti contacta si telefonic, la numerele de telefon indicate pe pagina de contact.

Preturile nu pot fi oferite telefonic. Si nu pentru ca nu vrem, ci pentru ca fiecare proiect de pardosire este unic, iar ultimul lucru pe care il vrem este sa te inducem in eroare. In oferta de pret pe care o vei primi pe e-mail, ulterior discutiilor telefonice incipiente legate de proiectul tau (suprafata, situatie strat suport, tipul de pardoseala pentru care vrei sa optezi, locatie, etc.) vei regasi si detalii legate de costuri.

Incercam sa iti raspundem cat mai prompt! Dupa ce solicitarea ta ajunge la biroul central din Baia Mare, ea este directionata unuia dintre colegii nostri zonali. Este important sa ne oferi date de contact precise. Ne dam silinta sa te contactam in cel mai scurt timp posibil, insa procedura noastra prevede un termen maxim de 48 de ore din momentul primirii solicitarii.

Bineinteles! In portofoliul nostru de proiecte se regasesc inclusiv proiecte rezidentiale, deci contracte incheiate cu persoane fizice. Desigur, natura activitatii noastre este business-to-business. De aceea suntem foarte des implicati in proiecte mari, de anvergura. Dar daca echipele noastre de montaj sunt disponibile, atunci fii sigur ca proiectul tau va primi imediat unda verde!

Doar la lucruri bune! Si la pardoseli frumoase si durabile! Experienta noastra in domeniul pardoselilor profesionale si know how-ul colegilor nostri din echipa, iti vor indica cea mai buna solutie pentru proiectul tau. Tinem cont de toate detaliile lucrarii, inclusiv de bugetul de care dispui.

Noua ne plac relatiile cu clientii nostri, pe care nu am avea cum sa ii ignoram, cu atat mai putin dupa finalizarea unui proiect. Majoritatea contractelor noastre sunt semnate in urma recomandarilor. Asadar, suna-ne ori de cate ori ai o intrebare legata de intretinerea noii suprafete, de reconditionarea sau inlocuirea pardoselii, atunci cand trecerea timpului isi spune cuvantul.

Ai si alte intrebari?

Suntem aici! Contacteaza-ne cu incredere!

Vom avea grija sa iti oferim suportul de care ai nevoie!

SCRIE-NE!