Mana curenta si protectii pereti Inpro

Sisteme de protectii pentru spitale

Sistemul medical din Romania, cu referire la conditiile/dotarile pe care le ofera, reprezinta un subiect sensibil. Este clar ca sunt necesare imbunatatiri, insa avem speranta ca lucrurile vor arata din ce in ce mai bine in viitorul apropiat. Suntem in masura sa exprimam aceasta opinie, mai ales ca echipa noastra este implicata in procesul de reabilitare/amenajare a unitatilor medicale din Romania.

Odata construite sau reamenajate, spitalele, clinicile sau chiar cabinetele medicale, au nevoie de protejarea interioarelor. Pe langa faptul ca acest aspect este mentionat in procesul de validare a conformitatii serviciilor de sanatate la nivel national, produsele care intra in categoria destinata protejarii interioarelor pot salva beneficiarii de la cheltuieli ulterioare.
Pe langa pardoselile profesionale pe care echipa noastra le instaleaza, Indfloor Group propune sisteme de protejare a interioarelor in care intra: mana curenta, protectii pentru pereti, panouri pentru protectia peretilor, aparatoare de colturi, placi pentru protectia usilor, etc.
In anul 2017 Indfloor Group a devenit unicul reprezentant Inpro in Romania. Acest producator american fabrica in masa materiale dedicate protejarii interioarelor, pe care le instaleaza in toata lumea. De la debutul acestui parteneriat, echipa noastra a adus in unitatile medicale din Romania produsele Inpro, in principal mana curenta si protectii de pereti.

Mana curenta de la Inpro

Mana curenta este un element deosebit de important in dotarea unitatilor spitalicesti. Facand abstractie de aspectul profesional pe care il ofera unei unitati medicale, utilitatea unei maini curente nu poate fi contestata, mai ales in cazul persoanelor varstnice sau pacientilor care intampina dificultati la deplasare. Mana curenta are un rol de sustinere, atat pe coridoare cat si pe casa scarilor. Beneficiarii pot opta atat pentru modele si culori clasice, cat si pentru o mana curenta cu aspect rotund sau culori alese dintr-o paleta extrem de variata. Materialele pot fi pvc, otel inoxidabil, lemn sau combinatie de lemn masiv cu metal.

mana curenta
Protectii pentru pereti de la Inpro

Protectiile pentru pereti reprezinta profile elegante a caror functionalitate este sa asigure protectia peretilor impotriva actiunii scaunelor, paturilor de spital, scaunelor cu rotile sau altor zgarieturi. Exista si aici o gama variata de modele si culori pentru care beneficiarii pot opta.
Indfloor Group va sta la dispozitie pentru orice intrebare legata de pardoselile profesionale destinate unitatilor medicale, dar si de accesoriile destinate protejarii interioarelor.

mana curenta