Parteneri Indfloor Group

[minti_image img=”15848″ align=”center” hover=”image_greyscale”]
[minti_spacer]
[minti_iconbox icon=”fa-fact” style=”10″ iconcolor=”greyscale”]

De-a lungul timpului, compania Indfloor Group a pus bazele catorva parteneriate durabile, cu renumiti producatori de pardoseli profesionale din intreaga lume. Datorita acestor stranse colaborari, Indfloor Group poate oferi in prezent clientilor sai pardoseli durabile si de cea mai buna calitate.

Indfloor Group va ofera o gama variata de pardoseli profesionale:
– pardoseli pvc
– pardoseli sportive
– gazon sintetic
– pardoseli poliuretanice
– parchet pentru sali de sport
– parchet multistrat
– mocheta profesionala (mocheta dale si mocheta rola)
– solutii de intretinere pardoselii

[/minti_iconbox][minti_headline font=”font-special” size=”fontsize-m” lineheight=”lh-16″ transform=”transform-uppercase”]Va prezentam in cele ce urmeaza importantii parteneri ai companiei Indfloor Group:[/minti_headline][minti_spacer]
[minti_image img=”15796″]

Tarkett reprezinta una dintre cele mai importante companii din industria pardoselilor la nivel mondial.
Fondata in 1886, Tarkett ofera o gama larga de produse profesionale care acopera aproape in totalitate cerintele de pardosirii suprafetelor din diverse domenii de activitate.
Prin intermediul Tarkett, Indfloor Group va ofera pardoseli pvc durabile, la un raport corect calitate-pret. Datorita tehnologiei inovatoare, covorul pvc Tarkett se poate instala in spatii din domeniul medical, invatamant, mijloace de transport in comun, institutii gerontologice, cazare si locuri publice, birouri, magazine, etc.

[minti_spacer]
[minti_image img=”15808″]

De peste 35 de ani Conica dezvolta, produce si furnizeaza produse de top in intreaga lume, produse extrem de fiabile pentru amenajarea suprafetelor sportive sintetice. Prin intermediul Conica, Indfloor Group ofera clientilor sai solutii inovatoare prin sisteme inteligente destinate pistelor de alergare, sali de sport, terenuri sportive interioare/exterioare, locuri de joaca pentru copii, etc.
Indfloor Group este o companie specializata in amenajarea pardoselilor sportive, avand in dotare echipamente de ultima generatie. Toate produsele Conica comercializate au avizul federatiilor internationale sportive si intrunesc standardele nationale si internationale de calitate si siguranta.

[minti_spacer]
[minti_image img=”15809″]

Haro – Germania, este o companie care inca din anul 1866 continua sa dezvolte pardoseli de o calitate superioara. Prin intermediul Haro – companie producatoare de parchet pentru sali de sport, Indfloor Group ofera celor interesati o varietate de solutii in materie de parchet pentru activitati sportive.

[minti_spacer]
[minti_image img=”15811″]

Avalon reprezinta o companie olandeza, cu o experienta de peste 15 ani in domeniul productiei de gazon sintetic. Produsele profesionale comercializate de catre Indfloor Group acopera o arie larga de utilizare, au o durata lunga de viata si pot fi aplicate in diverse spatii, cum ar fi terenuri sportive, peluze, terase, locuri de joaca, sensuri giratorii, etc.
Gazonul sintetic Avalon este un produs de inalta calitate, cu o garantie de 7 ani oferita de catre producator. Datorita atentiei acordate calitatii, gazonul sintetic Avalon este certificat si recomandat de Fifa si FIH (Federatia Internationala de Hockey).

[minti_spacer]
[minti_image img=”19763″]

Purus – Suedia este un dintre cei mai importanti parteneri Indfloor Group si principalul furnizor de produse si accesorii destinate spatiilor curate. Va oferim produse profesionale precum: sisteme de scurgere (sifoane de scurgere, rigole), toalete si blaturi metalice, precum si alte accesorii importante

[minti_spacer]
[minti_image img=”15823″]

Produsele profesionale Graboplast (Ungaria) sunt produse de calitate superioara si reprezinta rezultatul a zeci de ani de experienta in domeniu. Indfloor Group, prin intermediul Graboplast, va ofera pardoseala naturala 100% – parchet triplu stratificat, durabil si aspectuos. Disponibil intr-o gama variata de nuante si modele, parchetul triplu stratificat Grabo va conferi eleganta oricarui spatiu in care este instalat, iar durata lunga de viata (peste 25 de ani) il fac sa reprezinte o investitie excelenta, la un raport avantajos calitate-pret.

[minti_spacer]
[minti_image img=”15825″]

Inca de la infiintare, Mapei a devenit cunoscuta pentru calitatea produselor fabricate. In domeniul protectiilor pentru constructii si al materialelor chimice pentru constructii, Mapei a dezvoltat solutii si produse inovatoare durabile. Produsele Mapei comercializate de catre Indfloor Group sunt destinate in principal amenajarii suprafetelor din mediul industrial. Pardoselile epoxidice si pardoselile poliuretanice sunt pardoseli deosebit de rezistente la factori chimici si mecanici, pot prezenta proprietati anticorozive, antiderapante, izolare termica/fonica, protectie electrostatica, etc.

[minti_spacer]
[minti_image img=”15838″]

Sto produce si dezvolta materiale pentru constructii inca de la infiintarea sa in 1955. Indfloor Group foloseste produsele Sto in amenajarea pardoselilor epoxidice.

[minti_spacer]
[minti_spacer]
[minti_image img=”15840″]

Indfloor Group va pune la dispozitie mocheta producatorului belgian Balta Group. Mocheta profesionala este disponibila intr-o gama extrem de variata de tipuri si modele. Echipa noastra va ofera solutii pentru acoperirea cu mocheta a oricarui spatiu.

[minti_spacer]
[minti_spacer]
[minti_image img=”15842″]

Compania Dr. Schutz a fost infiintata in anul 1955, are sediul principal in Germania, iar produsele promovate sunt concepute special pentru a pastra valoarea pardoselilor. Indfloor Group recomanda calitatea germana a produselor profesionale pentru intretinerea pardoselilor marca Dr. Schutz.

[minti_spacer]
[minti_image img=”15843″]

Indfloor Group, prin intermediul companiei Romus, ofera tuturor aplicatorilor de pardoseli, produse profesionale special concepute pentru acest domeniu de activitate.
Cele peste 30.000 de produse regasite in catalogul Romus 2014 sunt dedicate atat pregatirii stratului suport, cat si montajului tuturor tipurilor de pardoseli profesionale: parchet, mocheta, covor pvc, pardoseli din rasini sintetice, etc.
Romus este o companie al carei sediu se afla in Franta si care dezvolta, de zeci de ani, produse profesionale destinate aplicatorilor de pardoseli.

[minti_spacer]
[minti_image img=”15845″]

Din primavara anului 2017 Indfloor Group a devenit unicul reprezentant in Europa de Est al Inpro. Compania, al carei sediu central se afla in SUA (Wisconsin), dezvolta de peste 35 de ani protectii pereti, mana curenta, precum si alte produse create special pentru protejarea interioarelor. Astfel, echipa Indfloor Group pune la dispozitia clientilor sai nu doar pardoseli profesionale, ci si produse si accesorii care ne ajuta sa mentinem un aspect ingrijit al spatiilor in care ne desfasuram activitatea.