Sifoane de scurgere si alte produse Purus

Sifoane de scurgere si alte produse pentru spatii curate, de la Purus – Suedia

sifoane de scurgere

Sifoane de scurgere profesionale

Din dorinta de a oferi clientilor nostri solutii pentru proiecte de amenajare a unei pardoseli “la cheie”, in anul 2017 am incheiat un parteneriat cu producatorul de produse si accesorii Purus, Suedia. Pentru spatiile umede, din oricare domeniu de activitate, recomandam produsele profesionale Purus, instalate deja in zeci de lucrari finalizate, la nivel national.

CE PRODUSE PURUS VA PUTEM OFERI:

Portofoliul Purus este complex, astfel ca exista solutii pentru amenajarea oricarui tip de pardoseala. Printre gamele de produse, amintim:

Rigole, gratare si sifoane de scurgere, disponibile in diverse materiale (plastic, inox) si dimensiuni.

 


 

Dimensiunile disponibile ale sistemelor de scurgere sunt dintre cele mai variate, pornind de la seria mini de 50-59 mm, ajungand pana la 2.5 m in cazul unui spatiu din domeniul industrial ce implica o colectare masiva de apa (o spalatorie auto, de exemplu). Formele si designul gratarelor difera, unele dintre ele fiind greu observabile datorita incastrarii si mascarii perfecte in pardoseala. Astfel, beneficiarii isi pot amenaja spatiile cu stil, folosindu-se de avantajele produselor Purus.

Avantajul acestei game complexe de produse, consta in faptul ca sistemele de scurgere au fost concepute cu un sistem patentat de catre Purus, numit NOOD, ce nu permite eliberarea unui aer neplacut, dupa drenajul apei. Montajul pentru sifoane de scurgere poate avea loc pe pardoseli precum covor pvc, rasina epoxidica, gresie, ciment, etc.

ALTE PRODUSE PURUS

Produse din inox pentru spatii publice

Pentru institutii publice, centre recreative, restaurante sau toalete publice, va oferim, prin intermediul Purus, produse din inox care indeplinesc cele mai riguroase cerinte de igiena.

  • Toalete si pisoare ecologice din inox
  • Chiuvete metalice
  • Rezervoare din inox pentru apa, suporti metalici pentru hartie igienica/servetele din hartie, dozatoare metalice din metal.

 

blaturi metalice purus

Produse metalice pentru bucatarii

Putem pune la dispozitia clientilor nostri o gama larga de produse din inox pentru dotarea bucatariilor profesionale: blaturi, sertare, mese de lucru, chiuvete si alte accesorii metalice.

 

 

 

Produsele Purus sunt certificate, producatorul garantand pentru standardele de igiena respectate, durabilitate, stabilitate si rezistenta mecanica.