Unelte și echipamente Romus

echipamente romus

UNELTE SI ECHIPAMENTE ROMUS

Indfloor Group vine în sprijinul specialiștilor oferind unelte și echipamente Romus pentru montajul pardoselilor. Romus (Franța) oferă clienților/aplicatorilor de pardoseli, produse profesionale pentru pregătirea stratului suport și montajul oricărui tip de pardoseală.
Indfloor Group a devenit reprezentantul Romus în România, astfel că montatorii de pardoseli pot beneficia de mașini, unelte și dispozitive speciale pentru instalarea pardoselilor profesionale.

PRODUSE PROFESIONALE

Indfloor Group oferă specialiștilor următoarele echipamente Romus, organizate în categorii de produse:

– Bariere de praf profesionale (ștergătoare, preșuri profesionale)

– Profile de finisaj (profile pentru parchet și podele laminate, profile de trecere, profile protecție treaptă antiderapantă, plinte, etc.)

– Lame și instrumente de tăiat (lame industriale, lame pentru rașchete, lame cutter cu cioc, dreptare, foarfece, etc.)

– Unelte pentru montaj pardoseli (curățare șapă suport, sablare strat suport, echipamente pentru aplicare produse autonivelante, testare umiditate, benzi adezive, unelte manuale, etc.)

– Echipamente Romus pentru sudură la rece și la cald a pardoselilor din covor pvc, aplicare tencuială, mașini de șlefuit parchet, accesorii de protecția muncii, etc.

CATALOG ROMUS 2022

În portofoliul de unelte și echipamente Romus se regăsesc peste 30.000 de produse. Ele pot fi consultate în catalogul Romus