pardoseli la superlativ

16 ani de experienta, 16 ani de proiecte de succes la nivel national si international

DESPRE INDFLOOR GROUP

Compania Indfloor Group a fost infiintata in 2004, ca urmare a mai multor solicitari venite din partea beneficiarilor, precum si a firmelor de constructii sau amenajari interioare care resimteau lipsa unor solutii complete si de calitate pentru finalizarea pardoselilor, fie ele sportive, de interior, de exterior, pardoseli industriale, din PVC sau rasina epoxidica, mocheta sau parchet.
Indfloor Group se afla in plina ascensiune, astfel ca in prezent poate raspunde oricarei solicitari in domeniul pardoselilor, gratie diviziei de vanzari, cu ajutorul careia acopera toate regiunile tarii.

CINE SUNTEM

MISIUNE

Despre Indfloor Group este esential de retinut faptul ca oferim solutii complete de pardoseli (consultanta, design, materiale, montaj, intretinere) companiilor private si publice, precum si tuturor celor care isi doresc pardoseli aspectuoase si de cea mai buna calitate. Ne diferentiem pe piata prin faptul ca particularizam solutiile de pardoseli in functie de cerintele si dorintele fiecarui client in parte.

Ne mandrim cu o echipa excelenta de profesionisti in alegerea si montajul pardoselilor, care va recomanda intotdeauna solutia optima, in functie de cerintele de trafic pe care spatiul de care dispuneti le necesita. In acest fel, costurile investitiei pe termen mediu si lung sunt cele mai mici!
Ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri, astfel ca avem grija sa ne adaptam exigentelor lor.

VALORI

In decursul celor 16 ani de existenta, echipa Indfloor a acumulat o vasta experienta in domeniul pardoselilor profesionale. Increderea, devotamentul, seriozitatea si corectitudinea, sunt doar cateva dintre valorile in care membrii echipei Indfloor Group cred si care le asigura, la fiecare proiect realizat, satisfactia lucrului bine facut.

AVANTAJELE INDFLOOR GROUP

Iata doar cateva motive pentru care Indfloor Group ar trebui sa fie prima ta alegere:

– Indfloor Group se numara printre putinele companii din Romania care beneficiaza de cele mai complexe dotari de echipamente in domeniul pardoselilor
– oferim solutii complete pentru pardoseli – consultanta, design, materiale, montaj, intretinere
– oferim preturi de importator pentru toate produsele pe care le comercializam
– avem un portofoliu extins de produse pe care le comercializam si care acopera aproape in totalitate orice necesitate de pardoseala
– serviciile noastre au garantia calitatii conferita de certificarile pentru sistemele de management al calitatii, pe care le-am implementat in grupul Indfloor: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001
– avem o experienta de 15 ani de zile in domeniul pardoselilor, iar astazi ne recomanda profesionalismul de care am dat dovada in sutele de proiecte realizate la nivel national.

De-a lungul timpului, compania Indfloor Group a pus bazele catorva parteneriate durabile, cu renumiti producatori de pardoseli profesionale din intreaga lume. Datorita acestor stranse colaborari, Indfloor Group poate oferi in prezent clientilor sai pardoseli durabile si de cea mai buna calitate.

ce iti oferim

Consultanta gratuita

Intreaba-ne despre orice tip de pardoseala profesionala! Te vom ghida, tocmai pentru ca tu sa te bucuri de experienta unei pardoseli potrivite spatiului si cerintelor tale.

Acoperire nationala

Suntem peste tot in Romania. Proiectele noastre sunt prezente in toate judetele Romaniei. Colegii nostri sunt gata sa raspunda cererii tale de oferta! Nu ezita sa ne contactezi!

Echipamente profesionale

In decursul celor 16 ani de activitate ne-am dotat cu echipamente profesionale performante, care asigura garantia calitatii lucrarilor. Lasa-te pe mana noastra!

Contacteaza-ne! Suntem aici pentru orice intrebare!