Despre Indfloor Group

Compania Indfloor Group a fost fondată în anul 2004, ca urmare a mai multor solicitări venite din partea beneficiarilor, precum și a firmelor de construcții sau amenajări interioare. Oferim soluții complete și de calitate pentru amenajarea pardoselilor, fie ele sportive, de interior sau exterior, pardoseli din PVC, pardoseli antitraumă pentru locuri de joacă, mochetă, parchet etc.
Indfloor Group se află în plină ascensiune, astfel că în prezent poate răspunde oricărei solicitări în domeniul pardoselilor, grație diviziei de vânzări, cu ajutorul căreia acoperă toate regiunile țării.

logo cu picioarele pe pamant font

MISIUNE

Indfloor Group oferă soluții complete în materie de pardoseli profesionale (consultanță, design, materiale, montaj, întreținere) companiilor private si publice. Profilul companiei noastre este unul business-to-business, însă ne mândrim și cu proiecte rezidențiale de excepție. Ne diferențiem pe piață prin faptul că particularizăm soluțiile de pardoseli în funcție de cerințele și bugetul fiecărui client în parte.

Ne mândrim cu o echipă excelentă de profesioniști în alegerea și montajul pardoselilor, care vă recomandă întotdeauna soluția optimă, Astfel, costurile investiției în pardoseli profesionale pe termen mediu și lung sunt cele mai mici!
Ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri, astfel că avem grijă să ne adaptăm exigențelor lor.

 

VALORI

Din anul 2004 echipa Indfloor Group a acumulat o vastă experiență în domeniul pardoselilor profesionale. Încrederea, devotamentul, seriozitatea și corectitudinea, sunt doar cateva dintre valorile pe care membrii echipei Indfloor Group le promovează. Fiecare proiect realizat ne aduce atât nouă, cât și clienților noștri, satisfacția lucrului bine făcut.

 

AVANTAJELE COLABORĂRII CU INDFLOOR GROUP

– Indfloor Group se numară printre puținele companii din România care beneficiază de cele mai complexe dotări de echipamente în domeniul pardoselilor
– oferim soluții complete pentru pardoseli – consultanță, design, materiale, montaj, întreținere
– oferim prețuri de importator pentru toate produsele pe care le comercializam
– avem un portofoliu extins de produse pe care le comercializăm și care acoperă aproape în totalitate orice necesitate în materie de pardoseli
– avem o experienta îndelungată în domeniul pardoselilor, iar astăzi ne recomandă profesionalismul de care am dat dovada în sutele de proiecte realizate la nivel național.

De-a lungul timpului, compania Indfloor Group a pus bazele câtorva parteneriate durabile, cu renumiți producători de pardoseli profesionale din întreaga lume. Datorită acestor strânse colaborari, Indfloor Group poate oferi în prezent clienților săi pardoseli durabile și de cea mai bună calitate.

Ce îți oferim

arrow
Consultanță gratuită

Întreabă-ne despre orice tip de pardoseală profesională! Te vom ghida, tocmai pentru ca tu să te bucuri de experiența unei pardoseli potrivite spațiului și cerințelor tale.

01

arrow
Acoperire națională

Suntem peste tot în România. Proiectele noastre sunt prezente în toate județele țării. Colegii noștri sunt gata să răspundă cererii tale de ofertă! Nu ezita să ne contactezi!

02

Echipamente profesionale

În decursul anilor de activitate ne-am dotat cu echipamente profesionale performante, care asigură garanția calității lucrărilor. Lasă-te pe mâna noastră!

03

Partenerii noștri sunt: