mocheta profesionala

MOCHETĂ PROFESIONALĂ

Mocheta reprezintă o soluție la îndemâna tuturor, de a acoperi pardoseala oricărei încaperi. Va fi întotdeauna un tip de pardoseală la modă și se va distinge prin eleganță, căldură, stil sau confort. Evoluția permanentă a materialelor folosite la fabricarea mochetei și designul, din ce în ce mai atrăgător, au transformat în timp mocheta. Astfel, în momentul de față, o mochetă profesională este folosită cu la fel de mult succes într-o locuință proprie, într-un hotel de lux, într-o clădire de birouri de clasă A, sau într-o sală de cinema/spectacole.
Ca și în cazul altor tipuri de pardoseli, mocheta trebuie aleasă în funcție de destinația spatiului de care dispuneți, de tipul de trafic din zona respectivă și, bineînțeles, în funcție de modul în care a fost decorată încăperea. De aceea ne-am îndreptat atenția către mocheta profesională, special gândită pentru a raspunde solicitărilor de trafic intens și a crea un decor elegant, modern sau nonconformist.

Pentru a ne înscrie în tendințele actuale, propunem mochetă în dale, ideală pentru amenajarea unui restaurant sau hotel. Mocheta pentru hotel sau orice alt spațiu cu trafic intens este o alegere inspirată, nu numai din punct de vedere estetic, ci și datorită izolării termice și fonice pe care o oferă.

CE AVANTAJE OFERĂ MOCHETA PROFESIONALĂ:

– este o pardoseală caldă și elegantă
– oferă un confort sporit
– are bune proprietăți de izolare fonică și termică
– poate fi instalată pe un sistem de încălzire în pardoseală
– poate acoperi pardoseala spațiilor intens circulate
– este disponibilă în variante care nu întrețin arderea
– în materie de design, posibilitățile sunt nenumărate
– este disponibilă în rolă sau dale
– se întreține usor

mocheta in rola indfloor

MOCHETA ÎN ROLĂ

Mocheta în rolă se caracterizează prin confort, eleganță și poate fi personalizată. La cerere poate fi imprimată cu orice element grafic, ales de către beneficiar. De cele mai multe ori devine opțiunea hotelurilor, pensiunilor, sălilor de evenimente, etc.

mocheta modulara

MOCHETA ÎN DALE

Mocheta în dale este, de obicei, opțiunea birourilor. Acest tip de mochetă de trafic intens poate oferi un design unic prin îmbinarea dalelor de mai multe nuanțe. Mai mult, în cazul în care dalele se deteriorează, ele pot fi înlocuite cu ușurință.

Montăm mochetă profesională în spații precum:

CLĂDIRI DE BIROURI

birouri, săli de conferință

mocheta in dale indfloor

SPAȚII COMERCIALE

magazine, showroom-uri

mocheta pentru spatii comerciale

HORECA

camere de hotel, pensiuni, săli de evenimente

mocheta pentru hotel

Tipurile de mochetă profesională sunt prezentate pe site-ul nostru dedicat acestui tip de pardoseală: www.moketa.ro. Tot aici vei găsi colecțiile pentru hoteluri și birouri pe care le comercializăm și montăm.

EXEMPLE DE PROIECTE