covor pvc indfloor

COVOR PVC

Pardoselile PVC (covor PVC) sunt pardoseli moderne, cu un design deosebit. După ce în ultimii ani domeniul pardoselilor a cunoscut o amplă dezvoltare, astăzi covorul PVC oferă o calitate superioară multor tipuri clasice de pardoseli.

Pardoselile PVC sunt disponibile într-o varietate impresionantă de modele și culori. Ele sunt disponibile în rolă sau în dale (LVT – Luxury Vinyl Tiles). Un covor PVC poate fi montat în orice spațiu, din orice domeniu de activitate. Este deosebit de apreciat pentru calitățile sale antibacteriene, este o suprafață impermeabilă și se întreține ușor. De asemenea, poate fi recondiționat astfel că un covor PVC poate arăta ca nou după o lungă perioadă de utilizare.

CARACTERISTICI

Pardoselile PVC sunt elastice, permițând aplicarea unor tehnici de montaj în scafă, care elimină astfel unghiurile drepte de la colțuri;
rolele de covor PVC se îmbină prin sudura la cald, eliminându-se astfel rosturile, mai greu de curățat, care pot reprezenta medii propice pentru dezvoltarea bacteriilor.
Beneficiarii pot opta și pentru LVT (Luxury Vinyl Tiles), adica covor PVC în dale; și în acest caz imbinările sunt perfecte, astfel că suprafața nu favorizează dezvoltarea bacteriilor între placile de PVC.
Un covor PVC în dale poate fi instalat prin lipire, în sistem click sau fără adeziv.

AVANTAJE

– rezistă foarte bine la uzură în timp
– este antiderapant
– rezistă la acțiunea substanțelor chimice
– nu se pătează și nu se zgârie
– este perfect pentru zonele intens circulate
– este covor PVC antibacterian (îndeplinește normele de igienă cerute în industria alimentară și în domeniul medical)
– este foarte usor de întreținut
– se poate instala inclusiv pe sisteme de încălzire în pardoseală

Montăm covor PVC omogen și/sau covor PVC eterogen în spații precum:

UNITĂȚI MEDICALE

spitale, cabinete medicale

covor pvc spitale

UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT

școli, grădinițe

covor pvc pentru scoli

SPAȚII COMERCIALE/HORECA

magazine, bucătării profesionale

covor pvc indfloor

Toate tipurile de covor PVC sunt prezentate pe site-ul nostru dedicat acestui tip de pardoseală profesională: www.covorpvc.ro. Tot aici vei găsi colecțiile pe care le putem monta, în toate domeniile de activitate.

Poți accesa gama de covor PVC Indfloor Group, grupate în categorii individuale, pentru fiecare domeniu de activitate: