Pardoseli sportive outdoor

Pardoseli sportive outdoor

Pardoselile sportive sunt pardoseli speciale, perfect adaptate practicarii sporturilor, fiind facute sa reziste la:

  • frecare
  • socuri
  • deformare
  • uzura
  • alti factori mecanici

Pentru fotbal, atletism, handbal, volei, baschet, tenis – pardoseala sport va fi rezistenta la intemperii si va avea caracteristici tehnice optime, tocmai pentru ca sportivii sa atinga maximum de performante, in conditii de siguranta. De la piste atletism la terenuri sportive multifunctionale, va oferim cea mai buna alegere de pardoseli.

  • Pardoselile turnate din cauciuc reciclat sau granule EPDM sunt punctul nostru forte. Amenajam orice tip de suprafata sportiva (terenuri sportive, piste de alergare, piste de atletism, piste pentru aruncarea sulitei, etc.) folosind sisteme profesionale certificate.

Vezi ce tipuri de pardoseli turnate Conica amenajam

  • Gazonul sintetic poate fi ales dintr-o multitudine de variante, in functie de sportul practicat si are nenumarate avantaje care il plaseaza in topul preferintelor, in detrimentul suprafetelor din iarba naturala, care implica costuri mari de intretinere.
  • Pardoseala din dale de polipropilena reprezinta o suprafata drenanta, rezista la intemperii si se usuca foate repede in urma ploilor. Astfel, jocul poate fi reluat in scurt timp. Cu ajutorul dalelor din polipropilena poate fi amenajat orice tip de teren sportiv.
  • Conipur Pro Clay reprezinta un sistem de zgura, cu nenumarate avantaje, creat atat pentru jocul desfasurat in aer liber, cat si pentru cel din spatii inchise (CONIPUR PRO CLAY INDOOR). Datorita suprafetei sale compacte, sistemul Conipur Pro Clay garanteaza caracteristici de joc remarcabile, cum ar fi alunecare uniforma si un comportament excelent al revenirii mingii dupa saritura.

Cateva caracteristici ale unei pardoseli sportive outdoor:

Pardoselile sportive outdoor sunt punctul forte al Indfloor Group.  Echipa de montaj a companiei realizeaza mii de metri patrati de pardoseli de exterior, in fiecare an.

Instalarea sistemelor tartan (pardoseli turnate din cauciuc reciclat) se realizeaza cu ajutorul unor echipamente performante, astfel ca reusita proiectelor este asigurata.

Amenajam cu succes:

– piste atletism
– terenuri sport si multisport
– gazon sintetic pentru terenuri de fotbal sau multisport
– terenuri de tenis cu zgura artificiala Conipur Pro Clay

Toate tipurile de pardoseli sportive sunt prezentate si detaliate pe site-ul nostru www.pardoselisport.ro.
Poti alege sa citesti mai multe despre:

Vezi proiecte cu pardoseli sport outdoor