mana curenta

SISTEME DE PROTECȚII PENTRU SPITALE

Sistemul medical din România, cu referire la condițiile/dotările pe care le oferă, reprezintă un subiect sensibil. Este clar ca sunt necesare îmbunătățiri, însă avem speranța că lucrurile vor arăta din ce în ce mai bine în viitorul apropiat. Suntem în măsură să exprimăm această opinie, mai ales că echipa noastra este implicată în procesul de reabilitare/amenajare a unităților medicale.

Spitalele, clinicile sau cabinetele medicale, au nevoie de protejarea interioarelor. Pe lângă faptul că acest aspect este menționat în procesul de validare a conformității serviciilor de sănătate la nivel național, produsele care intră în categoria destinată protejării interioarelor pot salva beneficiarii de la cheltuieli ulterioare.
Pe lânga pardoseli profesionale, Indfloor Group propune sisteme de protejare a interioarelor. Aici intră: mână curentă și protecții pentru pereți, panouri pentru protecția peretilor, apărătoare de colțuri, plăci pentru protecția ușilor, etc.
În anul 2017 Indfloor Group a devenit unicul reprezentant Inpro în România. Acest producător american fabrică în masă materiale dedicate protejării interioarelor, pe care le instalează în toată lumea. De la debutul acestui parteneriat, echipa noastra a adus în unitățile medicale din România produsele Inpro, în principal mână curentă și protecții de pereți.

modele mana curenta Inpro

Mână curentă de la Inpro

Mâna curentă este un element deosebit de important în dotarea unităților spitalicești. Făcând abstracție de aspectul profesional pe care îl oferă unei unități medicale, utilitatea unei mâini curente nu poate fi contestată. Mai ales în cazul persoanelor vârstnice sau pacienților care întâmpină dificultăți la deplasare. Mâna curentă are un rol de susținere, atat pe coridoare cât și pe casa scărilor. Beneficiarii pot opta atât pentru modele și culori clasice, cât și pentru o mână curentă cu aspect rotund sau culori alese dintr-o paletă extrem de variată. Materialele pot fi pvc, oțel inoxidabil, lemn sau combinație de lemn masiv cu metal.

protectii pereti inpro

Protecții pereți de la Inpro

Protecțiile pentru pereți reprezintă profile elegante. Funcționalitatea lor este să asigure protecția pereților împotriva acțiunii scaunelor, paturilor de spital, scaunelor cu rotile sau altor zgârieturi. Există și aici o gamă variată de modele și culori pentru care beneficiarii pot opta.
Indfloor Group vă stă la dispoziție pentru orice întrebare legată de pardoselile profesionale destinate unităților medicale, dar și de accesoriile destinate protejării interioarelor.