Sifoane de scurgere profesionale

Din dorința de a oferi clienților noștri soluții pentru proiecte de amenajare a unei pardoseli “la cheie”, în anul 2017 am încheiat un parteneriat cu producătorul de produse și accesorii – Purus, Suedia. Pentru spațiile umede, din oricare domeniu de activitate, recomandăm produsele profesionale Purus, instalate deja în zeci de lucrări finalizate, la nivel național.

Portofoliul Purus este complex, astfel că exista soluții pentru amenajarea oricărui tip de pardoseală. Printre gamele de produse, amintim:

Rigole, gratare și sifoane de scurgere, disponibile in diverse materiale (plastic, inox) și dimensiuni.

SISTEME DE SCURGERE PENTRU ORICE TIP DE PARDOSEALĂ

Dimensiunile disponibile ale sistemelor de scurgere sunt dintre cele mai variate, pornind de la seria mini de 50-59 mm, ajungând până la 2.5 m în cazul unui spațiu din domeniul industrial ce implică o colectare masivă de apă (o spălătorie auto, de exemplu). Formele și designul grătarelor diferă. Unele dintre ele sunt greu observabile, datorită încastrării și mascării perfecte în pardoseală. Astfel, beneficiarii își pot amenaja spațiile cu stil, folosindu-se de avantajele produselor Purus.

Avantajul acestei game complexe de produse, constă în faptul că sistemele de scurgere au fost concepute cu un sistem patentat de către Purus, numit NOOD, ce nu permite eliberarea unui aer neplăcut, după drenajul apei. Montajul pentru sifoane de scurgere poate avea loc pe pardoseli precum covor PVC, rășină epoxidică, gresie, ciment, etc.

sifoane din pvc

SISTEMUL NOOD

NOOD, patentat de către Purus, este un sistem deosebit de apreciat. Degajarea mirosurilor neplăcute nu mai reprezintă o problemă.
Sistemul este prevăzut cu o clapetă care se deschide în momentul în care apa pătrunde în sifon și care apoi se închide etanș. NOOD împiedică eliberarea mirosurilor neplăcute, după drenajul apei.

Sistemul NOOD antimiros

Pentru bucătării profesionale, vă punem la dispoziție sisteme de scurgere din inox marca Purus, alături de pardoseli și tapet PVC.

Produsele Purus sunt certificate, producătorul garantând pentru standardele de igienă respectate, durabilitate, stabilitate și rezistență mecanică.