pardoseli pentru loc de joaca

PARDOSELI PENTRU LOCURI DE JOACĂ

Ce poate fi mai important decât să le asigurăm copiilor noștri cele mai bune condiții pentru a crește și a se dezvolta într-un mod optim și sănătos?
Joaca este parte integrantă a procesului de educație a copiilor. De aceea, este important locul în care aceștia se joacă zi de zi.

Pardoselile moderne din granule de cauciuc au fost gândite pentru a le asigura copiilor condiții de confort, igienă și în primul rând siguranță.

Indfloor Group amenajează pardoseli din tartan pentru locuri de joacă, suprafețe sigure, colorate și vesele. Aceste sisteme din cauciuc pentru locuri de joacă se încadrează în grupa ”pardoseli antitraumă”.

CARACTERISTICI

Un spațiu de joacă modern pentru copii, care se dorește a fi sigur și atractiv trebuie să indeplinească următoarele condiții:
• să fie ușor de curățat
• să fie vesel, colorat, cu diferite desene sau combinații de culori pentru a-i atrage vizual pe copii
• să ofere celor mici confort în utilizare, în conditii de maximă siguranță

Cât de sigure sunt aceste pardoseli pentru locuri de joacă?

Pentru a oferi siguranță maximă, pardoselile pentru spații de joacă sunt pardoseli din cauciuc care respectă anumite norme de grosime. Acest lucru se stabilește în funcție de echipamentele de joacă sub care sunt instalate. Sistemele din tartan sunt particularizate în funcție de înălțimea de la care un copil ar putea să cadă. De exemplu, grosimea pardoselii existente de jur împrejurul unui tobogan va fi diferită față de cea din jurul unui echipament de joacă de mică înălțime).

Pardoselile antitraumă sunt turnate la fața locului din amestec de granule de cauciuc și poliuretan. Dar beneficiarii pot opta și pentru dale prefabricate din cauciuc. Indiferent de forma aleasă, aceste pardoseli din tartan sunt ideale pentru locuri de joacă din cadrul grădinițelor sau spații publice special amenajate.

Conica Conipur Playground este sistemul pe care echipa noastră în pune în opera în cadrul proiectelor cu pardoseli pentru locuri de joacă.

PARDOSEALĂ CONIPUR PLAYGROUND

pardoseli playground

NOU – PARDOSELI DIN PLUTĂ – CORKEEN PLAY ORIGINAL

pardoseli din pluta

ECHIPAMENTE PENTRU LOCURI DE JOACĂ

echipamente locuri de joaca