linoleum natural

LINOLEUM NATURAL

Un linoleum natural reprezintă o soluție excelentă de amenajarea a pardoselilor, în special a celor din creșe, grădinițe, școli, unități medicale sau centre de îngrijire a vârstnicilor. Principalul avantaj al acestui tip de pardoseală este dat de materialele din care este alcătuit. Comparativ cu un covor pvc, un linoleum este fabricat în proporție de aproape 100% din materiale naturale precum: uleiuri din semințe de in, plută, lemn, rășină din pin, praf de calcar și pigmenți.

Iată de ce linoleumul este o soluție perfectă pentru amenajarea spațiilor in care își desfășoară activitatea copiii sau vârstnicii. Datorită materialelor din care este fabricat, acest tip de pardoseală antibacteriană împiedică dezvoltarea alergiilor și ajuta în ameliorarea afecțiunilor respiratorii.

ALTE CARACTERISTICI PENTRU LINOLEUM NATURAL:

– este o suprafață caldă
– rezistă foarte bine în timp (30-40 ani)
– este antistatic
– prezintă proprietăți antialergene
– oferă o suprafață igienică, foarte ușor de întreținut
– prezintă o rezistență crescută la trafic intens
– ascunde bine semnele de uzură de la suprafața pardoselii, datorită colorării sale în masă
– izolează bine fonic și termic
– gama de culori este vastă, putând fi create spații vesele și colorate
– este biodegradabil

BINE DE ȘTIUT

Tipurile de linoleum natural comercializate și instalate de Indfloor Group sunt tratate cu o protecție suplimentară, astfel că durabilitatea acestei suprafețe este extinsă considerabil.

Gama de culori este generoasă și oferă posibilitatea creării unui spațiu călduros și confortabil. Pentru creșe și grădinițe, beneficiarii pot opta pentru un design atrăgător și vesel pentru cei mici.

Un linoleum natural poate fi instalat și în spații cu trafic intens. Pardoseala va rezista foarte bine în timp, char și în locuri aglomerate.

Montăm linoleum natural în spații precum:

UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT

școli, grădinițe

linoleum tarkett

UNITĂȚI MEDICALE

spitale, cabinete medicale

linoleum gradinite

CENTRE PENTRU VÂRSTNICI

sanatorii, centre de recuperare

linoleum antibacterian