Pardoseli sportive indoor

Pardoseli sportive indoor

Pardoselile sportive indoor sunt pardoseli speciale, perfect adaptate practicarii sporturilor, fiind facute sa reziste la:

 • frecare
 • socuri
 • deformare
 • uzura
 • alti factori mecanici

Pentru sporturile desfasurate in sali polivalente, pardoseala trebuie sa aiba caracteristica de a absorbi socurile, sa ofere o buna aderenta si absorbtie a zgomotelor.
Exista o varietate de pardoseli sportive indoor, in functie de tipul de sport practicat si de destinatia salii de sport sau a bazei sportive.

Tipuri de pardoseli indoor pe care le montam

 • Pardoselile poliuretanice turnate au o durabilitate foarte mare. Se pot turna in orice culoare sau combinatie de culori si modele. Se toarna fara rosturi, intreaga pardoseala fiind o singura suprafata compacta.
  Indfloor Group monteaza Conica Conipur HG, un sistem profesional de amenajare a spatiilor indoor.
 • Produsele din PVC destinate salilor de sport sunt renumite in intreaga lume pentru calitatea si performantele lor tehnice.
  Covorul PVC, datorita naturii sale polivalente, este o solutie ideala pentru multe sali de sport, in care se practica o varietate de activitati sportive – badminton, volei, handbal, baschet, tenis de masa, etc.
 • Pardoselile modulare din polipropilena sunt disponibile intr-o gama foarte variata de culori, astfel ca designul final poate fi spectaculos. Beneficiarii isi pot amenaja salile de sport dupa bunul plac, optand pentru combinatii diverse de culori. Montam dale modulare de la Sports Partner, Portugalia.
  Citeste mai multe
 • Rezistenta deosebita a acestui tip de pardoseala este motivul principal pentru care dalele din cauciuc reciclat sunt folosite in amenajarea salilor fitness. In plus, avantajul este ca pot fi montate si demontate in mod repetat, fara a fi nevoie in mod expres de interventia specialistilor pentru aceste procese.

Citeste mai multe despre dale puzzle din cauciuc reciclat

 • Parchetul multistrat reprezinta o pardoseala cu o rezistenta buna in timp. Sistemele dezvoltate de marii producatori de pardoseli profesionale, sustin atat performantele sportivilor amatori, cat si ale celor profesionisti. Pentru sali de dans si alte sali de sport, in special pentru cele in care se practica baschetul, parchetul multistrat sustine performantele si asigura cele mai bune conditii.
 • Conipur Pro Clay reprezinta un sistem de zgura, cu nenumarate avantaje, creat atat pentru jocul desfasurat in aer liber, cat si pentru cel din spatii inchise (CONIPUR PRO CLAY INDOOR).
  Sistemul are la baza un strat format din granule de zgura naturala mixate cu un agent poliuretanic de legatura, peste care se adauga un strat fin de zgura.

Cateva caracteristici ale unei pardoseli indoor:

O pardoseala sportiva indoor trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte, in functie de activitatea sportiva pentru care a fost instalata. Indiferent ca vorbim de parchet multistrat, covor pvc, pardoseli poliuretanice turnate, etc., suprafata sportiva trebuie sa sustina performantele sportivilor, fie ei amatori sau profesionisti.

In portofoliul de produse al Indfloor Group se afla o serie de sisteme concepute special pentru activitatea sportiva. Alegerea sistemului se face dupa ce a fost stabilit tipul de joc si gradul competitional.

O pardoseala sportiva indoor profesionala va asigura siguranta pe tot parcursul jocului, astfel ca riscul accidentarilor va fi considerabil diminuat.

Alte aspecte pe care le implica alegerea unei pardoseli de interior:

– grosimea sistemului
– combinatia de culori
– trasajele specifice jocurilor alese
– saritura mingii pe verticala (in cazul jocurilor cu mingea)
– clasa de foc in care este incadrata pardoseala
– rezistenta la aparatele instalate (cazul salilor fitness), etc.

Toate tipurile de pardoseli sport indoor si outdoor sunt prezentate si detaliate pe site-ul nostru www.pardoselisport.ro.
Poti alege sa citesti mai multe despre:

Vezi toate proiectele cu pardoseli sportive indoor