echipamente pentru montaj pardoseli

ECHIPAMENTE PENTRU MONTAJ PARDOSELI

În condițiile în care domeniul pardoselilor a cunoscut o dezvoltare amplă,  Indfloor Group și-a îmbunătățit serviciile de montaj pardoseli prin achiziționarea de echipamente performante. Astfel, echipa noastră se detașează de restul companiilor din domeniul pardoselilor, oferind servicii de cea mai bună calitate, datorită dotării complexe de echipamente care asigură garanția calității lucrărilor executate.

Utilaje SMG pentru suprafețe turnate

Domeniul pardoselilor sportive reprezintă punctul forte pentru Indfloor Group. Astfel, au fost achiziționate utilaje marca SMG, destinate amenajării de pardoseli pentru terenuri sportive.

SMG reprezintă o companie germană care se dedică inovației și dezvoltarii utilajelor moderne în vederea amenajării de suprafețe sintetice sportive. De peste 35 de ani, SMG dispune de competențe recunoscute și de o vastă experiență în domeniu. Acest fapt  certifică performanța utilajelor pe care le produce și comercializează.

Beneficiind de o astfel de dotare performantă, echipa Indfloor Group poate realiza în cele mai bune condiții:
– pardoseli poliuretanice turnate pentru terenuri de tenis, volei, handbal, baschet și volei
– gazon sintetic pentru sporturi precum fotbal, rugby, hockey pe iarbă, baseball, volei, tenis.

Folosindu-se de utilajele de ultimă generație, echipa Indfloor Group a realizat numeroase lucrări de pardosire, acoperind astfel suprafeșe de zeci de mii de metri pătrați.

utilaje smg
echipamente montaj pardoseli
Echipamente Blastrac

Primăvara anului 2019 a adus pentru echipa Indfloor Group o investiție importantă și anume utilaje speciale destinate amenajării, recondiționării și finisării straturilor suport. Echipamentele marca Blastrac le vor permite colegilor din echipa de montaj să realizeze lucrări de pardosire de excepție.