intretinere pardoseli

Indfloor Group si Dr. Schutz – parteneriat durabil, din grija pentru pardoseli

La categoria întreținere pardoseli, Dr. Schutz este partenerul companiei Indfloor Group de ani de zile. Pentru ca pardoselile să rămână aspectuoase și să își păstreze proprietățile, este nevoie ca întreținerea să fie făcută cu produse speciale. Echipa Indfloor Group recomandă produsele profesionale ale companiei germane.

Indfloor Group si Dr. Schutz vă oferă produse profesionale de întreținere pardoseli pentru:

– pardoseli PVC
– linoleum
– mochetă
– parchet multistrat
– covoare din materiale sintetice sau fibre naturale

Compania Dr. Schutz a fost înființată în anul 1955, are sediul principal în Germania, iar produsele promovate sunt concepute special pentru a păstra valoarea pardoselilor. Indfloor Group recomandă calitatea germană a produselor profesionale pentru întreținerea pardoselilor marca Dr. Schutz.

O soluție pentru fiecare tip de pardoseală!

curatare pardoseli

Produse pentru curățarea pardoselilor

Odată instalate, suprafețele au nevoie să fie întreținute corespunzător. Fiecare pardoseală primește, odată cu instalarea, recomandări pentru acțiunile specifice de întreținere. Folosirea unor detergenți/substanțe nepotrivite poate duce în scurt timp la deteriorarea suprafețelor și la anularea proprietăților pardoselii.

reconditionarea pardoselilor

Soluții de recondiționare a pardoselilor

Indfloor Group recondiționează pardoseli cu ajutorul produselor profesionale Dr. Schutz. În special recondiționăm pardoseli PVC din cabinete medicale, spitale, centre comerciale, săli de sport. Suprafețele sunt bine curățate după care primesc un nou aspect și un nou strat de uzură care le prelungește durata de viață.

LISTA PRODUSELOR CE POT FI COMANDATE DIN STOCUL NOSTRU:

Active Cleaner Dr Schutz

ACTIVE CLEANER R280 (5L) – Agent de curățare zilnică a pardoselilor din PVC, linoleum sau pardoseli din cauciuc. Îndepărtează murdăria și grăsimile fără a afecta stratul de protecție.
CONSUM: 1l / 400 m²

PU Cleaner Dr Schutz

PU CLEANER (750 ml sau 10 L) – Detergent concentrat pentru întreținerea regulată a pardoselilor din PVC sau a celor tratate cu sigilant colorat/transparent. Are putere mare de curățare, îndepărtează cu succes chiar și grăsimea.
CONSUM ÎNTREȚINERE ZILNICĂ: cca 0,1 l /100 m²

Clean and Strip Dr Schutz

CLEAN AND STRIP (10L) – Agent special pentru curățarea și decaparea pardoselilor din PVC, linoleum sau cauciuc
nou-instalate sau uzate. Îndepărtează petele dificile, rămășițele vechilor produse de curățare și ale urmelor de adezivi.
CONSUM DECAPARE: 1l / 30-50 m² (uz domestic) și 1l = 6- 10 m² (uz comercial, nediluat)

concentrated-carpet-cleaner

CARPET CLEANER (750 ml) – Curăță în profunzime covoarele și mochetele din fibre sintetice, dizolvând petele. Formula FreshUp ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute și îmbunătățește calitatea aerului. Lasă mocheta/covorul moale la atingere.
CONSUM: 1-1,5l /100 m²

elatex

ELATEX STAIN REMOVER (200 ml) – Agent de curățare universal pentru înlăturarea urmelor de murdărie și petelor persistente
(ex. cerneală, vin roșu, gumă de mestecat, lac de unghii etc.) de pe orice suprafață. Se aplică prin pulverizare directă.