Covor pvc omogen Norma

Norma este un covor pvc fabricat de compania de renume mondial, Tarkett. Acest tip de pardoseala pvc intra in categoria pardoselilor omogene.

covor pvc omogen Norma Tarkett

Caracteristici Norma Tarkett

Norma este o pardoseala din vinil flexibila, omogena, durabila, disponibila la role de 2 m latime.
Are o grosime de 2 mm si o clasa de trafic comerciala incadrata la 43 (foarte intens) si o clasa industriala 34 (intens). Tratamentul sau de la suprafata consta intr-un poliuretan ranforsat, fapt pentru care prezinta o rezistenta sporita la substante chimice si alte solicitari mecanice.

Aceasta pardoseala din vinil poate fi instalata pe un sistem de incalzire in pardoseala, cu o limitare la 27 grade Celsius.

Colectia Norma este o pardoseala care contribuie la un aer de interior de calitate, pentru ca nu contine ftalati. Nivelul compusilor organici volatili sunt la un nivel cu mult sub standardele europene. Acest lucru il face perfect pentru amenajarea de pardoseli in spitale, unitati medicale, centre de ingrijire a varstnicilor, scoli, gradinite, etc. (vezi proiect pardosire cu covor pvc omogen Norma)

 

Paleta de culori pentru Norma

Aceasta colectie de covor pvc omogen reuneste 24 de culori cu un design 3D. Nuantele disponibile le ofera posibilitatea beneficiarilor de a amenaja spatii cu personalitate, primitoare si calduroase.

covor pvc norma tarkett

 

 

Solicita o oferta!