dale din cauciuc reciclat

DALE DIN CAUCIUC RECICLAT

Fie ca discutăm de proiecte rezidențiale sau pentru săli special amenajate pentru desfășurarea activităților fitness, dalele din cauciuc reciclat tip puzzle rămân o variantă excelentă.

Dalele fitness sunt fabricate din granule de cauciuc reciclat, amestecate cu un poliuretan special, care le conferă și elasticitate. Forma lor tip puzzle este realizată cu ajutorul unui jet puternic de apă. Îmbinarea plăcilor se realizează perfect și nu necesită intervenția specialiștilor. Așadar, montajul acestor dale din cauciuc reciclat poate fi realizat în regim propriu.

PARDOSEALA FITNESS CU EXCELENTĂ STABILITATE DIMENSIONALĂ

Acest tip de pardoseală din cauciuc este perfectă pentru amenajarea spațiilor destinate activităților sportive realizate cu ajutorul echipamentelor robuste. Grosimea și densitatea acestor dale din cauciuc reciclat destinate practicării activităților fitness oferă o excelentă stabilitate dimensională (nu își modifică poziția și nu se rup – vezi mai multe caracteristici). Astfel, pardoseala modulară din cauciuc rezistă cu brio la acțiunea forțelor exterioare și poate susține greutăți considerabile. Poliuretanul din componența pardoselii modulare crește rezistența la abraziune și la solicitări mecanice.

Un alt avantaj al acestui tip de pardoseală modulară îl reprezintă condiția stratului suport. Dacă în cazul altor suprafețe (precum covorul PVC sau pardoselile poliuretanice turnate indoor) stratul suport trebuie să fie neted și fără crăpături, aceste dale din cauciuc reciclat pentru fitness nu sunt pretențioase. Ele pot fi montate peste orice strat suport (beton, parchet, gresie, mochetă, etc.).

DIMENSIUNI ȘI GROSIMI PENTRU DALE FITNESS PENTRU SĂLI DE SPORT

Pardoseala din cauciuc cu îmbinare tip puzzle este disponibilă în dimensiuni de 1000×1000 mm, cu o grosime de 10 mm, culoare negru. Greutatea unei plăci este de 12,5 kg. Rezistența termică se încadrează între -30 – +70 grade Celsius.

În concluzie, acest tip de pardoseală modulară din cauciuc este o soluție la îndemână pentru amenajarea sălilor de fitness sau chiar a propriilor spații din locuințe. Izolarea fonică, stabilitatea dimensională, rezistența sub echipamente grele și faptul că pot fi instalate în absența unor montatori profesioniști, sunt cele mai bune motive pentru alegerea unor dale din cauciuc reciclat tip puzzle.