Gama iD Inspiration Click de la Tarkett este o gama de pardoseli pvc in dale care se monteaza in sistem click. Aceasta varianta reuneste o serie de modele inspirate din natura, cu un aspect ce imita lemnul, piatra sau metalul. Spre deosebire de tipurile de covor pvc destinate unitatilor medicale, unde amenajarea pardoselilor pvc se face prin lipire, iD Inspiration Click elimina procesul de imbinare prin sudura la cald. Astfel, montajul dalelor din vinil se face asemanator cu cel al pardoselii din lemn, parchetul. Stratul suport necesita o pregatire minima, implica aranjarea unui strat underlay si procesul de instalare propriu-zisa poate sa inceapa. Sistemul click al dalelor din pvc permite o instalare facila, cu 35% mai rapida comparativ cu procesul clasic, prin lipire.

 

Aspect natural, intretinere facila si multiple posibilitati in materie de design

iD Inspiration Click de la Tarkett este solutia perfecta pentru spatii din domeniul retail, HoReCa si poate fi instalata chiar si in locuinte. De reamintit faptul ca pardoseala pvc intra in gama pardoselilor calde, oferind senzatia unui spatiu primitor si calduros.

Covorul pvc in dale din aceasta gama beneficiaza de protectia pentru suprafete numita Top Clean, care permite o intretinere usoara si ofera o rezistenta suplimentara la abraziune, zgarieturi si pete. Varianta iD Inspiration Click PLUS aduce in completare alte 4 modele ce imita extrem de indeaproape lemnul si cimentul. Tehnica din procesul de fabricare este cel de vopsire selectiva prin gravura, pentru a oferi placilor de covor pvc un aspect cat mai natural posibil.

In total, 42 de optiuni in materie de design stau la dispozitia beneficiarilor. Combinarea diverselor forme si dimensiuni ale placilor din pvc, poate rezulta intr-un spatiu absolut original.

 

Modele iD Inspiration Click si Click PLUS

 

Specificatii tehnice:

  • Pardoseala din policlorura de vinil eterogen
  • Grosime totala 4,50 mm
  • Grosime strat de uzura 0,55 mm
  • 8000 gr/mp
  • Montaj in sistem click (vezi video)
  • Clasa de trafic comerciala 32
  • Clasa de trafic rezidentiala 23
  • Tratament de suprafata Top Clean
  • Nu contine ftalati

 

Indfloor Group monteaza si comercializeaza covor pvc din gama iD Inspiration Click de la Tarkett, precum si multe alte tipuri de covoare pvc omogene sau eterogene.

Gama iD Inspiration Click este prezentata si pe www.covorpvc.ro, alaturi de alte modele de pardoseli pvc pe care echipa Indfloor Group le instaleaza.

 

Solicita o oferta!