Amenajare pista de atletism cu certificare World Athletics

Echipa Indfloor Group a finalizat cu succes proiectul de amenajare a 8.000 mp de pardoseli profesionale pentru pista de atletism din cadrul stadionului Hadar Yosef din Tel Aviv. Utilizând echipamente de ultimă generație marca SMG, specialiștii Indfloor Group au instalat un sistem turnat profesional dedicat pistelor de atletism, asigurând astfel condiții optime pentru sportivii care își desfășoară antrenamentele și competițiile pe acest stadion.

Pardoseli turnate amenajate cu echipamente performante

Stadionul Hadar Yosef, cunoscut pentru găzduirea evenimentelor sportive de anvergură, are acum o nouă suprafață de alergare, certificată World Athletics, care respectă cele mai înalte standarde de performanță și siguranță. Sistemul turnat aplicat de echipa Indfloor Group, Conipur SW de la Conica, este recunoscut pentru durabilitatea sa și pentru capacitatea de a oferi o aderență excelentă, reducând astfel riscul de accidentări și sporind performanțele sportivilor.

Echipamentele marca SMG, utilizate în acest proiect, sunt renumite pentru precizia și eficiența lor. Aceste echipamente au permis echipei Indfloor Group să realizeze o instalare uniformă și de calitate superioară a sistemului de pardoseală, garantând o suprafață netedă și perfectă pentru alergare. SMG este lider în furnizarea de echipamente pentru instalarea și întreținerea suprafețelor sportive, iar utilizarea acestor tehnologii avansate subliniază angajamentul Indfloor Group față de excelență și inovație.

Proiectul de la stadionul Hadar Yosef nu doar că a îmbunătățit infrastructura sportivă a Tel Avivului, dar a demonstrat și capacitatea Indfloor Group de a gestiona și finaliza proiecte de mare anvergură. Cu o experiență vastă în domeniul pardoselilor profesionale, echipa Indfloor Group continuă să fie un partener de încredere pentru proiecte sportive de top, oferind soluții personalizate și durabile.

Acest proiect este un exemplu perfect al modului în care tehnologia de vârf și expertiza profesională se pot combina pentru a crea condiții ideale pentru sport. Noul sistem turnat pentru pista de atletism va contribui la dezvoltarea sportului în regiune, oferind sportivilor un mediu sigur și performant pentru antrenamente și competiții.

Indfloor Group își propune să continue această tradiție de excelență și în viitor, rămânând dedicată misiunii de a furniza pardoseli profesionale de cea mai înaltă calitate pentru diverse aplicații sportive și nu numai. Proiectul legat de pista de atletism Hadar Yosef este doar unul dintre multele exemple de succes ale companiei, care își consolidează astfel poziția de lider pe piața pardoselilor profesionale.

Galeria foto completă a proiectului poate fi accesată aici