Indfloor Group montează sifoane de scurgere pentru pardoseli PVC, materiale furnizate de unul dintre cei mai mari importanți producători de sisteme de scurgere din Europa, Purus – Suedia . Aceste sisteme de scurgere din PVC sunt extrem de eficiente în spații umede, cum sunt camerele pentru dușuri sau băi.
De la începutul semnării contractului de exclusivitate cu Purus, echipa Indfloor Group a montat în România sifoane de scurgere pentru pardoseli PVC (și nu numai) în spitale, școli sau bucătării.
Sifoanele de scurgere de la Purus sunt foarte apreciate datorită tehnologiei folosite de către producător. Sistemul NOOD cu care sunt prevăzute majoritatea sistemelor de scurgere din portofoliul Purus, împiedică răspândirea mirosurilor neplăcute datorită unei clapete ce se închide etanș după drenajul apei.

Alte avantaje ale sifoanelor de scurgere pentru pardoseli PVC

Sifoanele de scurgere de la Purus rețin impuritățile și alte obiecte care ar putea bloca scurgerea. Acest lucru ajută la prevenirea blocajelor care pot afecta funcționarea din băi și bucătării.
În spații precum spitale sau școli care au montate pardoseli PVC, alegerea unor sifoane de scurgere de calitate este o opțiune câștigătoare pe termen lung. Sifoanele de scurgere de la Purus preiau extrem de eficient solicitările de debit și permit o întreținere extrem de ușoară.
Sifoanele de scurgere contribuie astfel la menținerea unor spații igienice, previn evenimentele neplăcute cauzate de blocarea sistemelor de scurgere și oferă un design atractiv.

Noi opțiuni în materie de design

Dacă până acum solicitările în materie de sifoane pentru pardoseli PVC au fost de cele mai multe ori pentru culoarea alb, este bine de știut că producătorul suedez a extins opțiunile în materie de design.

Din anul 2024 pot fi comandate sifoane de scurgere pentru pardoseli PVC în nuanțe plăcute de gri.

Noile alternative vin ca urmare a creșterii solicitărilor de pe piața europeană pentru noi variante de culori.

Aceste sifoane de scurgere preiau în mod eficient debitul de apă și pot susține, în urma testelor efectuate, o greutate de până la 300 kg. Variantele noi de design sunt disponibile în dimensiunile Ø130, 150 și, respectiv, 179 mm.

Realizate din plastic reciclat, sifoanele de scurgere sunt extrem de rezistente în timp și pot fi reciclate ulterior, după mulți ani de utilizare.

Iată mai jos toate variantele disponibile pentru sifoane de scurgere Purus fabricate din plastic durabil.

gratare din PVC
sifon Purus
sifon de scurgere
sifon de scurgere baie