Indfloor Group a realizat un proiect de amploare în Parcul Central Municipal din Odorheiu Secuiesc, aducând un nou nivel de siguranță și confort în spațiile de recreere. Proiectul a inclus instalarea de pardoseli turnate tip tartan și amenajarea unui loc de joacă modern, utilizând sistemele turnate CONICA pe o suprafață totală de 3.600 mp. Lucrarea a fost desfășurată în colaborare cu reprezentanții Indfloor care gestionează proiectele din centrul țării.

Pardoseli turnate Conica: o alegere profesională

Pardoselile turnate tip tartan sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a absorbi șocurile, oferind o suprafață sigură pentru activitățile fizice intense. În proiectul din Odorheiu Secuiesc, a fost ales sistemul profesional Conica Conipur 2S pentru terenurile multisport. Acest sistem are un strat superior din granule de cauciuc EPDM, asigurând o suprafață sigură pentru activități sportive și menținând culorile și proprietățile intacte pe termen lung. Pentru locul de joacă, s-a utilizat sistemul Conica Conipur Playground, o suprafață antitraumă concepută special pentru aceste spații.

Rezistență și estetică

Pardoselile turnate sunt rezistente la diverse condiții meteorologice, inclusiv ploaie și temperaturi extreme, păstrându-și proprietățile intacte pe termen lung. Acest lucru le face ideale pentru utilizarea în aer liber pe tot parcursul anului. Pe lângă funcționalitatea lor, pardoselile oferă și un aspect estetic plăcut, cu posibilitatea de a alege dintr-o varietate de culori și modele. Pentru a se integra armonios cu Parcul Central din Odorheiu Secuiesc, s-a ales o combinație de culori maro și bej pentru suprafețele sportive.

Beneficii pentru comunitate

Proiectul, desfășurat pe o suprafață de 3.600 mp, a implicat utilizarea echipamentelor profesionale și a unei echipe experimentate. Indfloor Group a instalat pardoseli care respectă specificațiile tehnice cerute, asigurând astfel confortul și siguranța utilizatorilor. Finalizarea acestui proiect aduce beneficii semnificative pentru sănătatea fizică și mentală a comunității din Odorheiu Secuiesc. Noul spațiu de joacă și terenurile multisport din Parcul Central Municipal oferă un loc sigur și atractiv pentru adulți și copii, încurajând activitățile în aer liber și contribuind la bunăstarea fizică și socială a locuitorilor.

Vezi proiectul pe YouTube