Pardoseli locuri de joaca

Pardoseli locuri de joaca

Ce poate fi mai important decat sa le asiguram copiilor nostri cele mai bune conditii pentru a creste si a se dezvolta intr-un mod optim si sanatos?
Joaca este parte integranta a procesului de educatie a copiilor, tocmai de aceea este important locul in care acestia se joaca zi de zi.

Pardoselile moderne din granule de cauciuc au fost create tocmai pentru a le asigura copiilor cele mai bune conditii de confort, igiena si in primul rand siguranta la locul de joaca.

Cateva caracteristici ale unei pardoseli pentru loc de joaca:

Un spatiu de joaca modern pentru copii, care se doreste a fi sigur si atractiv trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
• sa fie usor de curatat
• sa fie vesel, colorat, cu diferite desene sau combinatii de culori pentru a-i atrage vizual pe copii
• sa ofere copiilor confort in utilizare, in conditii de maxima siguranta

Cat de sigure sunt pardoselile pentru locurile de joaca?

Pentru a oferi siguranta maxima, pardoselile pentru spatii de joaca sunt pardoseli din cauciuc care respecta anumite norme de grosime in functie de echipamentele de joaca sub care sunt instalate. Ele sunt particularizate in functie de inaltimea de la care un copil ar putea sa cada (astfel, grosimea pardoselii existente de jur imprejurul unui tobogan va fi diferita de cea existenta in jurul unei jucarii de mica inaltime).

Pardoselile pentru locuri de joaca se pot instala fie sub forma de dale prefabricate din cauciuc, fie sub forma de pardoseli continue turnate din amestec de granule de cauciuc si poliuretan. Indiferent de forma aleasa sunt ideale ca pardoseli pentru gradinite.

Indfloor Group monteaza pardoseli profesionale pentru locuri de joaca, dar comercializeaza si echipamente pentru spatii de joaca.

Detalii, pe  www.pardoselisport.ro.
Poti alege sa citesti mai multe despre:

Vezi proiecte cu pardoseli locuri de joaca