Amenajarea băilor este un pas important în punerea la punct a locuinței. Alegerile inteligente luate de la începutul proiectului sunt salvatoare de timp și bani ce ar putea fi investite ulterior în ajustări/reamenajări. Alegerea unui sistem de scurgere este la fel de importantă precum alegerea gresiei, faianței sau a mobilierului. Cum băile prevăzute cu un sistem de duș walk in sunt din ce în ce mai des întâlnite și în mediul rezidențial, intervine alegerea unui sistem de scurgere eficient.

Rigola de duș este un element nelipsit din băile prevăzute cu cabine de duș sau duș walk in. Pe lângă aspectul estetic, rigola trebuie să fie funcțională pe termen lung.

Scurgerea apei trebuie să aibă loc rapid și eficient, fără să genereze probleme ce necesită intervenția mopului după fiecare duș.

De ce să alegi o rigolă de duș și nu un sifon clasic

– Rigola de duș va evacua rapid o cantitate mare de apă
– Necesită o întreținere minimală comparativ cu sifoanele clasice
– Are un aspect elegant potivit oricărei băi

Ce rigolă aleg?

Pe piață, gama rigolelor este vastă, la cele mai diverse prețuri, însă tehnologia NOOD este întâlnită la un singur producător specializat în sisteme de scurgere. Purus este o companie din Suedia, care dezvoltă sisteme de scurgere excepționale, de peste 25 de ani. NOOD (no odor) reprezintă sistemul anti miros cu care Purus iese în evidență pe piață. Acest sistem se referă la o clapetă specială care se deschide în momentul în care apa pătrunde și care se închide etanș după ce apa este evacuată. NOOD împiedică degajarea mirosurilor neplăcute. Este o garanție pe care producătorul o acordă tuturor sistemelor de scurgere prevăzute cu această tehnologie.

Purus Line Grating Twist – sistem de scurgere de calitate scandivană, prevăzută cu tehnologia NOOD

Produsele Purus se vând în România prin intermediul Indfloor Group. Pentru amenajarea băilor cu sistem duș walk in, echipa noastră vă propune un sistem potrivit pentru amenajarea inclusiv a băilor de mici dimensiuni.

Purus Line Grating Twist este un sistem de scurgere pentru pardoseli din plăci ceramice, care se montează în placa de beton.

Instrucțiunile de instalare sunt foarte clare și pot fi vizualizate în filmulețul de mai jos. Cu toate acestea, montajul trebuie făcut de către un specialist. De asemenea, întreținerea este minimală. Curățarea rigolei este extrem de facilă. Ea se poate face periodic, acțiunea în sine limitându-se la un minut (vezi video).

SPECIFICAȚII:

LUNGIME: 600 mm

DIAMETRU: 50 mm

MATERIAL RIGOLĂ: oțel inoxidabil

MATERIAL SIFON: plastic

CAPACITATE DE EVACUARE: 0,5 l/sec.

CÂT COSTĂ

Indfloor Group comercializează sistemul de scurgere Purus Line Grating Twist la prețul de 180 Euro + TVA.

În colet sunt incluse sistemul de scurgere propriu-zis prevăzut cu clapeta antimiros NOOD și rigola din oțel inoxidabil.

Instrucțiunile de instalare sunt foarte clare și pot fi vizualizate în filmulețul de mai jos. Cu toate acestea, montajul trebuie făcut de către un specialist. De asemenea, întreținerea este minimală. Curățarea rigolei este extrem de facilă. Ea se poate face periodic, acțiunea în sine limitându-se la 1 minut (vezi video).

CUM SE MONTEAZĂ
CUM SE CURĂȚĂ