purus_indfloor

PURUS – Produse si accesorii pentru spatii curate

Din dorinta de a oferi clientilor nostri solutii pentru proiecte de amenajare a unei pardoseli “la cheie”, in anul 2017 am incheiat un parteneriat cu producatorul de produse si accesorii Purus, Suedia. Pentru spatiile umede, din oricare domeniu de activitate, recomandarea noastra sunt produsele profesionale Purus, instalate deja in zeci de lucrari finalizate, la nivel national.

 

CE PRODUSE VA PUTEM OFERI:

Portofoliul Purus este complex, astfel ca exista solutii pentru amenajarea oricarui tip de pardoseala. Printre gamele de produse, amintim:

Rigole, gratare si sifoane de scurgere, disponibile in diverse materiale (plastic, inox) si dimensiuni.

Avantajul acestei game complexe de produse, este faptul ca aceste sisteme de scurgere pentru pardoseala au fost concepute cu un sistem patentat de catre Purus, numit NOOD, ce nu permite eliberarea unui aer neplacut, dupa drenajul apei. Montajul pentru sifoane de scurgere poate avea  loc pe  pardoseli precum covor pvc, rasina epoxidica, gresie, ciment, etc.

 

Dimensiunile disponibile ale sistemelor de scurgere sunt dintre cele mai variate, pornind de la seria mini de 50-59 mm, ajungand pana la 2.5 m in cazul unui spatiu din domeniul industrial ce implica o colectare masiva de apa (o spalatorie auto, de exemplu). Formele si designul gratarelor difera, unele dintre ele fiind greu observabile datorita incastrarii si mascarii perfecte in pardoseala. Astfel, beneficiarii isi pot amenaja spatiile cu stil, folosindu-se de avantajele produselor Purus.

 

 

Produse din inox pentru spatii publice

Pentru institutii publice, centre recreative, restaurante sau toalete publice, va oferim, prin intermediul Purus, produse din inox care indeplinesc cele mai riguroase cerinte de igiena.

  • Toalete si pisoare ecologice din inox
  • Chiuvete metalice
  • Rezervoare din inox pentru apa, suporti metalici pentru hartie igienica/servetele din hartie, dozatoare metalice din metal.

 

Produse metalice pentru bucatarii

Putem pune la dispozitia clientilor nostri o gama larga de produse din inox pentru dotarea bucatariilor profesionale: blaturi, sertare, mese de lucru, chiuvete si alte accesorii metalice.

Produsele Purus sunt certificate, producatorul garantand pentru standardele de igiena respectate, durabilitate, stabilitate si rezistenta mecanica.

Solicita o oferta pentru rigole, gratare, sifoane de scurgere sau alte produse Purus!