Indiferent de anotimp, petrecerea timpului intr-o sala de sport este intotdeauna o alegere cu beneficii. Sportul te mentine intr-o forma fizica buna, fapt ce vine la pachet cu o stare de bine la nivel psihic.

Hai sa trecem in revista cateva avantaje ale practicarii sportului:
– Sportul intareste imunitatea
– Previne bolile cardiovasculare
– Regleaza metabolismul
– Aduce un plus de energie, astfel ca poti deveni mai productiv
– Poate fi o metoda de destindere si relaxare
– Nivelul serotoninei, endorfinelor si dopaminei cresc, de aici si starea generala de bine
– Imbunatateste somnul
– Evident, te ajuta sa scapi de surplusul de kilograme

Lista avantajelor este binecunoscuta, asa ca iti explicam cum e cu pardoseala fitness potrivita amenajarii unei sali de sport sau a unui spatiu fitness chiar la tine acasa.

pardoseala fitness

PARDOSEALA FITNESS

Pardoseala fitness trebuie sa reziste sub actiunea greutatilor. O sala de fitness/forta este dotata cu echipamente robuste. Ganterele si alte accesorii grele folosite in timpul antrenamentelor solicită o pardoseală cu caracteristici speciale. Grijile dispar odată cu alegerea unei pardoseli fitness potrivite – dale din cauciuc reciclat pentru sali de fitness.

De ce dale din cauciuc reciclat?
Exista mai multe solutii pentru pardoseala unei sali de sport. Covorul pvc, pardoselile poliuretanice turnate, dalele din polipropilena, parchetul multistrat. Evident, pardoseala este aleasa in functie de tipul de sport practicat. Niciuna dintre variantele enumerate mai sus nu pot egala avantajele unor dale din cauciuc reciclat. Pentru activitati fitness, o pardoseala din cauciuc se comporta impecabil si va avea intotdeauna avantajul amortizarii socurilor sub forta echipamentelor grele. Mai mult, grosimea acestui tip de pardoseala fitness permite instalarea pe orice tip de suprafata existenta (beton, parchet, gresie, etc.).

Dalele din cauciuc pot fi instalate si reinstalate de mai multe ori. Acesta poate fi un criteriu decisiv pentru beneficiarii salilor fitness care isi desfasora activitatea in spatii inchiriate (citeste aici despre toate avantajele pardoselii sub forma de dale din cauciuc tip puzzle).

TIPURI DE DALE DIN CAUCIUC

Aceste dale din cauciuc pot avea forme, culori si grosimi diferite. Dalele tip puzzle sunt pardoseala fitness cel mai la indemana beneficiarilor. Rezistenta, intretinerea facila, montajul care poate fi realizat in regie proprie si costurile, sunt principalele motive pentru care dalele din cauciuc devin pardoseala fitness a multor sali de sport.

dale din cauciuc
Pardoseala din cauciuc sub forma de dale puzzle reprezinta, pentru beneficiari, o investitie inteligenta pe termen lung. Grosimea lor poate varia, intre 10 – 50 mm. De asemenea, beneficiarii pot opta pentru dale fitness de culoarea neagra, cu insertii de granule colorate, sau cu stratul superior intr-o singura culoare.

Cele mai frecvent comandate dale din cauciuc sunt cele in format puzzle, de culoare neagra, cu dimensiuni de 1 m x 1m o grosime de 1 cm. Le avem in stocul Indfloor Group, asa ca ti le putem livra in cel mai scurt timp posibil.

 

Solicita o oferta!