reconditionare teren turnatSpre deosebire de o suprafata sportiva realizata din materiale prefabricate, o pardoseala sportiva turnata are un avantaj deosebit si anume acela al reconditionarii suprafetei.

Inlocuirea unei pardoseli deteriorate presupune o suma considerabila, iar timpul de executie este mai indelungat, in functie de dimensiunea suprafetei sportive. Datorita tehnologiei si echipamentelor profesionale existente pe piata, serviciul de reconditionare pardoseli este din ce in ce mai accesat de catre beneficiari. In acest fel se economisesc bani si timp, iar pardoseala isi recapata aspectul si proprietatile initiale.

CE PRESPUPUNE RECONDITIONAREA UNEI PARDOSELI TURNATE?

In procesul de reconditionare a unei pardoseli sportive turnate intervine experienta echipei care intreprinde actiunea si utilajele speciale care indeparteaza suprafata afectata. Inlaturarea stratului superior deteriorat se realizeaza prin raschetare.

Dupa acest proces pardoseala va primi un nou strat superior turnat, conform cerintelor suprafetei sportive.

Indfloor Group a finalizat de curand un proiect de reconditionare a unei pardoseli sportive turnate, in cadrul Stadionului Municipal “Nicolae Dobrin” din Pitesti.
Galerie foto si mai multe detalii, gasiti aici