reconditionare pardoseli

RECONDIȚIONARE PARDOSELI

În condițiile în care timpul este esențial pentru mulți dintre noi, posibilitatea de a recondiționa pardoselile a devenit un lucru de mare importanță și care se bucură de un real succes pe plan internațional. Acest serviciu de recondiționare pardoseli devine tot mai apreciat în România, iar motivele sunt lesne de înțeles, în condițiile în care avantajele sunt numeroase.

Tipuri de pardoseli pe care le recondiționăm:

PARDOSELI TURNATE TIP TARTAN

În cazul pardoselilor sportive turnate, suprafața deteriorată este îndepărtată cu ajutorul unor utilaje speciale. Procesul final este cel de refacere a stratului de uzură. Proprietățile pardoselii sunt redate, ba mai mult, noua suprafață va fi mai rezistentă în timp.

CLICK PE FOTO PENTRU DETALII

COVOR PVC MEDICAL

Pardoselile PVC sunt supuse constant factorilor mecanici (frecare, zgârieturi) și celor chimici care deteriorează în timp suprafața. O metodă inteligentă de a reda pardoselii proprietățile sale inițiale și a o proteja pe termen lung este procesul de recondiționare a covorului PVC.

CLICK PE FOTO PENTRU DETALII

reconditionarea si sigilarea covorului PVC
COVOR PVC PENTRU SĂLI DE SPORT

Recondiționarea unui covor pvc este procesul prin care beneficiarul economiseste timp și bani. Datorită poliuretanului aplicat, după acest proces covorul pvc își recapătă/schimbă aspectul și va beneficia, înca o dată, de proprietățile sale antibacteriene, antiderente, etc.

CLICK PE FOTO PENTRU DETALII

reconditionare dr schutz

BENEFICIILE PROCESULUI DE RECONDIȚIONARE

COSTURI SCĂZUTE
– (aprox. 20-30% din costul înlocuirii pardoselii vechi – în cazul PU transparent și aprox. 40-50% din costul înlocurii pardoselii vechi- în cazul PU colorat)

ECONOMIE DE TIMP
– dacă pentru înlocuirea a 40-50 de mp covor pvc ar fi necesare aproximativ 5-6 zile (desfacerea covorului, refacerea stratului suport de șapă autonivelantă, montarea noului covor), pentru refacerea aceleiași pardoseli cu poliuretan ar fi necesare doar aproximativ 4-6 ore (indiferent dacă vorbim despre PU transparent sau colorat)!!!

REZISTENȚA NOII PARDOSELI
– rezistența va fi mai ridicată chiar decât cea inițială a pardoselii (atât la trafic, cât și la acțiunea unor agenți chimici)
– multitudinea de tipuri de pardoseli pe care se poate aplica (covor pvc, linoleum, șape autonivelante, rășini epoxidice, rășini poliuretanice, sisteme turnate, etc.) și de domenii de utilizare (pardoseli din mediul sanitar, pardoseli sportive, pardoseli industriale, pardoseli comerciale, etc.)