Presuri profesionale HDDMS pentru pardoseli

Intretinerea pardoselilor – presuri profesionale si importanta lor

Barierele de praf sunt o metoda extrem de eficienta de intretinere a pardoselilor interioare. Pastreaza curate suprafetele si in acelasi timp, reduc frecventa operatiunilor de intretinere a pardoselilor.
Alese in functie de destinatia, dimensiunea si traficul spatiului interior, aceste presuri profesionale impiedica murdaria sa patrunda in magazine, mall-uri, birouri, locuinte private, etc.

Indfloor Group va pune la dispozitie produsele profesionale ale companiei europene HD Door Matting Solutions, cu experienta indelungata in domeniul sistemelor profesionale de curatenie in zonele de intrare. Avand in vedere nevoile clientilor, tendintele pietei precum si cercetarile de piata detaliate, HD Door Matting Solutions a inceput productia unor sisteme proprii de presuri profesionale, pe care vi le prezentam in cele ce urmeaza.

Barierele de praf profesionale din seria HD 60 au fost concepute special pentru intrarile in spatiile cu trafic intens – birouri, spitale, mall-uri, supermarket-uri, aeroporturi, etc.
Barierele de praf HD 60 sunt de tip „inchis”, ceea ce inseamna ca murdaria se acumuleaza in canelurile (adancituri inguste) din profilele barierelor. In acest fel, murdaria nu ajunge in spatiul la intrarea caruia se afla bariera de praf profesionala. Mai mult, reziduurile pot fi usor aspirate sau maturate. In cazul umiditatii, aceleasi caneluri permit apei sa curga in lateralul barierei, evitandu-se astfel „pasii umezi” de pe suprafata pardoselilor.

1. Presuri profesionale model HD 60 Brush

Bariera de praf HD 60 Brush se compune din profile de aluminiu, insertii de cauciuc EPDM si doua randuri de perii PA6.
Bariera de praf HD 60 Brush combina proprietatile de curatare ale cauciucului EPDM extrem de durabil si capacitatea periilor PA 6 de a curata in profunzime talpile pantofilor.
Acest model indeplineste cele mai inalte standarde pentru o curatenie eficienta si de lunga durata. Datorita calitatilor UV ale cauciucului EPDM si a eficientei periilor cu care este prevazuta, modelul de presuri profesionale HD 60 poate fi folosit atat in interior cat si la exterior.
El poate fi instalat in primele doua zone de curatare – colectarea murdariei grosiere si indepartarea prafului fin.

2. Presuri profesionale model HD 60 Rubber

Acest model de presuri profesionale este prevazut cu insertii de cauciuc EPDM peste profilele de aluminiu. Elimina in mod eficient murdaria, particulele de noroi, pietre mici si nisip.
Presul profesional HD 60 Rubber are proprietati anti-alunecare, poate fi instalata la exterior si reprezinta cea mai buna alegere pentru indepartarea murdariei grosiere.
Asemenea modelului HD 60 brush, HD 60 Rubber poate fi instalat in primele doua zone de curatare – colectarea murdariei brute si indepartarea prafului.

presuri profesionale

3. Presuri profesionale model HD 60 Brush Active

Acest model, ce poate fi instalat atat la exterior cat si in interior, este fabricat din profile de aluminiu cu insertii de mocheta extrem de durabila (Brush Activ Coral). Mocheta este realizata din fibre groase monofilament din poliamida. Aceste fibre actioneaza precum mii de perii, care indeparteaza murdaria si curata eficient talpile pantofilor. Datorita structurii sale, mocheta poate fi aspirata foarte usor si prezinta excelente proprietati de absorbtie a umiditatii.
HD 60 Brush Active poate fi instalat in toate cele trei zone de curatare – colectarea murdariei brute, indepartarea prafului si absorbtia umiditatii.

4. Presuri profesionale model HD 60 Carpet

Bariera de praf HD 60 este realizata din profile de aluminiu cu insertii de mocheta de inalta calitate. Aceasta din urma prezinta proprietati excelente de curatare si absorbtie a umiditatii. HD 60 Carpet elimina praful si umezeala, fiind folosit mai ales la interior, in zona a doua si a treia – pentru indepartarea prafului si controlul umiditatii.

presuri profesionale

 

IMPORTANT!

Solutiile prezentate mai sus pot fi combinate, astfel incat sa rezulte un singur produs, care sa corespunda nevoilor spatiului de care dispuneti.

Zonele de curatare

Pentru a alege bariera de praf potrivita, care poate elimina eficient murdaria in zona de intrare, trebuie luata in considerarea dimensiunea spatiului, destinatia si traficul pe care il inregistreaza.

Cele trei zone de curatare sunt:

1. Zona I – murdarie grosiera
Pentru aceasta zona sunt recomandate barierele cu insertii de cauciuc, perii, sau o combinatie intre acestea. Acestea vor elimina eficient murdaria grosiera, precum pietre mici, nisip, noroi, zapada, etc.

2. Zona II – praf
Pentru aceasta zona, va recomandam barierele din cauciuc sau mocheta, ori o combinație a acestora. In aceasta zona apa va fi retinuta si se vor elimina resturile fine, praful, nisipul, etc.

3. Zona III – absorbtia apei
In aceasta zona se vor folosi barierele cu insertii de mocheta, pentru o absorbtie eficienta a apei. Totodata se va preveni alunecarea si pasii umezi din zonele de intrare.

Lungimea presurilor este foarte importanta. Dimensiunea trebuie sa fie ajustata in funcție de marimea campului de intrare si fluxul uman. Studiile arata ca 90% din murdaria de pe talpile pantofilor este eliminata in primii 7 pasi facuti pe un sistem ales corect pentru toate cele trei zone de curatare.

Specialistii Indfloor Group va ofera consultanta gratuita in vederea alegerii celei mai bune solutii!

In aceasta situatie exceptionala cauzata de Covid-19, Indfloor Group va propune presuri dezinfectante profesionale! Asteptam solicitarile dumneavoastra!