presuri profesionale

PREȘURI PROFESIONALE PENTRU SPAȚII CU TRAFIC INTENS

Barierele de praf sunt o metodă extrem de eficientă de întreținere a pardoselilor interioare. Păstrează curate suprafețele și în același timp, reduc frecvența operatiunilor de întreținere a pardoselilor.
Alese în funcție de destinația, dimensiunea și traficul spatiului interior, aceste preșuri profesionale împiedică murdăria să pătrundă în magazine, mall-uri, birouri, locuințe private, etc.

Indfloor Group vă pune la dispoziție produsele profesionale ale companiei europene HD Door Matting Solutions – HDDMS, cu experiență îndelungată în domeniul sistemelor profesionale de curățenie în zonele de intrare. Având în vedere nevoile clienților, tendințele pieței precum și cercetările de piață detaliate, HD Door Matting Solutions a început producția unor sisteme proprii de preșuri profesionale, pe care vi le prezentăm în cele ce urmează.

Barierele de praf profesionale din seria HD 60 au fost concepute special pentru intrările în spațiile cu trafic intens – birouri, spitale, mall-uri, supermarket-uri, aeroporturi, etc.
Barierele de praf HD 60 sunt de tip „închis”, ceea ce înseamnă că murdăria se acumulează în canelurile (adâncituri inguste) din profilele barierelor. În acest fel, murdăria nu ajunge în spațiul la intrarea căruia se află bariera de praf profesională. Mai mult, reziduurile pot fi ușor aspirate sau măturate. În cazul umidității, aceleași caneluri permit apei să curgă în lateralul barierei, evitându-se astfel „pașii umezi” de pe suprafața pardoselilor.

1. Preșuri profesionale model HD 6017 Brush Active

Bariera de praf HD 6017 Brush Active se compune din profile de aluminiu, inserții de cauciuc EPDM și două rânduri de perii PA6.
Bariera de praf HD 6017 Brush Active combină proprietățile de curățare ale cauciucului EPDM extrem de durabil și capacitatea periilor PA 6 de a curăța în profunzime tălpile pantofilor.
Acest model îndeplinește cele mai înalte standarde pentru o curățenie eficientă și de lungă durată. Datorită calităților UV ale cauciucului EPDM și a eficienței periilor cu care este prevazută, modelul de preșuri profesionale HD 6017 poate fi folosit atât în interior cât și la exterior.

hd6017 brush active

2. Preșuri profesionale model HD 6017 Rubber

Acest model de preșuri profesionale este prevăzut cu inserții de cauciuc EPDM peste profilele de aluminiu. Elimină în mod eficient murdăria, particulele de noroi, pietre mici si nisip.
Preșul profesional HD 6017 Rubber are proprietăți anti-alunecare, poate fi instalată la exterior și reprezintă cea mai buna alegere pentru îndepărtarea murdăriei grosiere.
Asemenea modelului HD 6017 Brush, HD 6017 Rubber poate fi instalat în primele două zone de curățare – colectarea murdăriei brute și îndepărtarea prafului.

hd6017 rubber

3. Preșuri profesionale model HD 6017 Carpet

Bariera de praf HD 6017 este realizată din profile de aluminiu cu inserții de mochetă de înaltă calitate. Aceasta din urmă prezintă proprietăți excelente de curățare și absorbție a umidității. HD 6017 Carpet elimină praful și umezeala, fiind folosit mai ales la interior, în zona a doua și a treia – pentru îndepartarea prafului și controlul umidității.

hd6017 carpet

4. Presuri profesionale model HD 6017 Logo

HD6017 Logo este un preș profesional ce poate fi personalizat cu diverse culori sau cu logo-ul beneficiarului. Elementele grafice imprimate sunt introduse în profilul de aluminiu. HD 6017 Logo elimină praful și umezeala în cel mai eficient mod și este folosit mai ales în zonele interioare, vizând a doua și a treia zonă pentru curățare fină și controlul umidității.

hd6017 logo

IMPORTANT!

Soluțiile prezentate mai sus pot fi combinate, astfel încât să rezulte un singur produs, care să corespundă nevoilor spațiului de care dispuneți.

1. Zona I – murdărie grosieră
Pentru această zonă sunt recomandate barierele cu inserții de cauciuc, perii, elemente ce pot fi combinate. Acestea vor elimina eficient murdăria grosieră, precum pietre mici, nisip, noroi, zăpadă, etc.

2. Zona II – praf
Pentru această zonă vă recomandăm barierele din cauciuc sau mochetă, ori o combinație a acestora. În această zonă apa va fi reținută și se vor elimina resturile fine, praful, nisipul, etc.

3. Zona III – absorbția apei
În această zonă se vor folosi barierele cu inserții de mochetă, pentru o absorbție eficientă a apei. Totodată se va preveni alunecarea și pașii umezi din zonele de intrare.

zone de curatare